Fájl:Bandera de Ainzón.svg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 750 × 500 képpont, fájlméret: 229 KB)

Összefoglaló

Leírás
Español: Bandera de Ainzón, Zaragoza, España. Paño blanco de proporción 2/3 con el escudo de la villa en su centro. Con dos fajas onduladas azules, cada una de 1/9 del ancho total del paño, colocadas arriba y abajo.

[1]

English: Flag of Ainzón, Zaragoza, Spain.
Català: Bandera d'Ainzón, Saragossa, Espanya.
Dátum
Forrás A feltöltő saját munkája
Szerző
SVG in SVG.svg Ez a vektorgrafikus kép néhány olyan elemet tartalmaz, ami innen lett átvéve: Corona Real Cerrada 2.svg Corona Real Cerrada 2.svg.
SVG in SVG.svg Ez a vektorgrafikus kép néhány olyan elemet tartalmaz, ami innen lett átvéve: Modern French shield.svg Modern French shield.svg.
SVG in SVG.svg Ez a vektorgrafikus kép néhány olyan elemet tartalmaz, ami innen lett átvéve: Escudo de Ainzón-Zaragoza.svg Escudo de Ainzón-Zaragoza.svg.
Inkscape-un.svg
Ez vektorgrafikus kép Inkscape segítségével készült.

Licenc

Insignia
Ez a kép egy zászlót, címert, pecsétet vagy más hivatalos jelvényt ábrázol. Az ilyen jelképek használata számos országban korlátozva van. Ezek a korlátozások függetlenek a szerzői jogi státusztól.
Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licencek alatt teszem közzé:
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons

Nevezd meg! Így add tovább!

This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International, 3.0 Unported, 2.5 Generic, 2.0 Generic and 1.0 Generic license.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted.

A mű a fenti licencek bármelyike szerint felhasználható.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2011. március 19., 10:18Bélyegkép a 2011. március 19., 10:18-kori változatról750 × 500 (229 KB)EcelanNuevo escudo de File:Escudo de Ainzón-Zaragoza.svg; corregidos colores
2008. október 13., 21:06Bélyegkép a 2008. október 13., 21:06-kori változatról750 × 500 (146 KB)PablobarrioPaño de blanco.
2008. október 13., 13:44Bélyegkép a 2008. október 13., 13:44-kori változatról750 × 500 (143 KB)Pablobarrio{{Information |Description={{es|1=Bandera de Ainzón, Zaragoza, España.}} {{en|1=Flag of Ainzón, Zaragoza, Spain.}} {{ca|1=Bandera d'Ainzón, Saragossa, Espanya.}} |Source=trabajo propio (own work) |Author=Pablobarrio |Date=13 de oc

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt: