Fájl:Baden-Baden.PNG

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(593 × 711 képpont, fájlméret: 32 KB, MIME-típus: image/png)

Összefoglaló

Leírás
English: coats of arms of the markgraviat of Baden-Baden 1: county of Vorder-Sponheim; 2: county of Eberstein; 3: Markgraviat of Hachberg; 4: lordship of Badenweiler; heart: Baden; 6: Landgraviat of Sausenberg; 7: lordship of Rötteln; 8a: lordship of Lahr; 8b: lordship of Mahlberg; 9: county of Hinter-Sponheim
Dátum (feltöltés ideje)
Forrás A feltöltő saját munkája
Szerző Kooij

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licencek alatt teszem közzé:
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons

Nevezd meg! Így add tovább!

Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 Unported, 2.5 Általános, 2.0 Általános és 1.0 Általános licencek alapján használható fel.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted.

A mű a fenti licencek bármelyike szerint felhasználható.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2010. március 8., 18:36Bélyegkép a 2010. március 8., 18:36-kori változatról593 × 711 (32 KB)Kooij{{Information |Description={{en|1=coats of arms of the markgraviat of Baden-Baden 1: county of Vorder-Sponheim; 2: county of Eberstein; 3: Markgraviat of Hachberg; 4: lordship of Badenweiler; heart: Baden; 6: Landgraviat of Sausenberg; 7: lordship of Röt

Globális fájlhasználat