Éden Hotel (harmadik évad)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Éden Hotel
3. évad
Ország Magyarország
Sugárzás2015. február 23. –
2015. május 29.
Magyar adóTV2, SuperTV2
Epizódok száma70
Kronológia
← Előző
Következő →
Második évad
Negyedik évad

Az Éden Hotel a TV2 és a SuperTV2 valóságshowja. A műsor 2015. február 23-án vette kezdetét, melyet Berki Krisztián vezetett. A forgatásra ezúttal Costa Ricában került sor. A reality 10 kezdő játékossal indult, és hozzájuk érkeztek további versenyzők. Az évadból 2 változat készült: Egy, a pikáns jeleneteket kitakaró változat, ami a TV2-n került sugárzásra, és a kitakarás nélküli, szókimondó változat, mely a SuperTV2-n került műsorra. A szériának a kísérőműsora "Éden éjjel" címen futott, melynek műsorvezetői Hódi Pamela és Cinthya Dictator voltak.

A játék döntője 2015. május 29-én került adásba, melyet végül Barbara és Loki nyert meg, fejenként 10 millió forinttal lettek gazdagabbak.

A játékosok[szerkesztés]

Kezdő játékosok

Név Kor Foglalkozás
Bence
(Vági Bence)
23 személyi edző
Apolka
(Nagy Apolka)
21 főiskolás
Dominik
(Korom Krisztián Dominik)
20 életművész
Nóri
(Stumpf Nóra)
20 kozmetikus
Norbi
(Kovács Norbert)
28 ingatlanügynök
Naomi
(Beckl Naomi)
20 gyógymasszőr
Patrik
(Krómer Patrik)
23 labdarúgó
Adrienn
(Bencsik Adrienn)
24 műkorcsolya-oktató
Peti
(Gyerjabin Péter)
29 DJ, közgazdász
Timi
(Mák Tímea)
27 Hostess-koordinátor

Csábítók és hódítók

Név Kor Foglalkozás
Marianna
(Pintér Marianna)
27 modell
Loki
(Titz Dániel)
26 raktáros
Milán
(Prikidánovics Milán)
24 recepciós, személyi edző
Evelin
(Bíró Evelin)
22 pultos
Snjezana
(Pecija Snjezana)
24 revütáncos
Gergő
(Bundy Gergely)
19 vízimentő
Beus
(Kerekes Beáta)
19 modell
Barbi
(Meiczinger Barbara)
24 hostess
Ádám
(Mandula Ádám)
25 rapper
Melanie
(Csiszér Melanie)
20 Ádám menedzsere
Gyula
(Vágó Gyula)
29 esküvői videós
Barbara
(Gere Barbara)
22 aktmodell
Tina
(Tóth Valentina)
20 fitness edző
Gábor
(Farkas Gábor)
22 értékesítési menedzser
Laura
(Pető Laura)
22 szépségkirálynő
II. Patrik
(Varjasi Patrik)
22 krupié
Orsi
(Ádám Orsolya)
23 animátor
Geri
(Bartus Gergely)
22 színész

A játék menete[szerkesztés]

Kísértés[szerkesztés]

A Hotelbe időről-időre egy vagy akár több hódító/csábító is érkezhet. Ők is teljes jogú játékosok, így nekik is céljuk, hogy ne maradjanak pár nélkül. Küldetéssel is érkezhetnek az Éden Hotelbe, melynek célja valamely meglévő pár felbontása, vagy a kiesés elleni védettség megszerzése.

Védettség[szerkesztés]

Mind az újonnan érkező, mind a Hotelben lakók számára megadatik a lehetőség, hogy védettséget szerezzen. A párválasztó ceremónián az a személy aki védettséggel rendelkezik, bárkit választhat, biztosan játékban marad. Abban az esetben, hogyha a védett játékos olyan személyt választ, akit már más is választott, úgy a védett személy folytathatja a játékot, míg bárki aki addig a választott személy mögött állt, elhagyja az Éden Hotelt. A játékosok különböző feladatok, titkos küldetések vagy ajánlattételek során kaphatnak védettséget.

Ceremóniák[szerkesztés]

Párválasztó ceremónia[szerkesztés]

A párválasztás során valamelyik nemet mindig eggyel több ember képviseli. A ceremónia lényege, hogy senki nem maradhat pár nélkül. Amikor a lányok/fiúk választanak, akkor be kell állniuk az általuk kiválasztott fiú/lány mögé. Aki mögé több ember is áll, az dönti el, hogy az őt választó 2 ember közül kivel folytatja a játékot, és annak a nevét mondja ki. A másik játékos ezáltal kiesik a játékból.

Bőrönd ceremónia[szerkesztés]

Az Éden Hotel harmadik évadában került először megrendezésre. Míg a csábító lehetőséget kap arra, hogy randizzon az ellenkező nemű versenyzőkkel, addig a csábítóval megegyező nemű játékosoknak össze kell pakolniuk a bőröndökbe. A csábító – miután visszatért a randiról – megnevezi azt a versenyzőt, akivel folytatja a játékot. A megnevezett játékos eddigi párja a szingliszobába költözik.

Fekete rózsa ceremónia[szerkesztés]

Az Éden Hotel harmadik évadában került először megrendezésre. Az esemény két napos: Az első nap a héten érkezett új játékos megnevezi azt az azonos nemű játékost, akivel a legrosszabb a viszonya. A megnevezett személy a műsorvezetőtől kap két fekete rózsát. Másnap neki kell eldöntenie, hogy kivel szeretné folytatni a játékot: a választott versenyző eddigi párja megkapja a fekete rózsát, és távozik a hotelből.

Fekete angyal ceremónia[szerkesztés]

Az Éden Hotel harmadik évadában került először megrendezésre. A héten érkezett csábítónak fekete angyalként lehetősége van arra, hogy egy vele azonos nemű játékost hazaküldjön. Ha több csábító van, akkor nekik kell eldönteniük, hogy ki lesz a fekete angyal. Miután az adott játékos kiesett a házigazdával megbeszélik hogy a volt párjának 2 hét védettséget ad vagy bármikor visszajöhet a játékba, és ugyanúgy folytatva, persze egy küldetéssel. A fekete angyalnak a következő napig kell viselnie a fekete angyalszárnyakat.

Váza ceremónia[szerkesztés]

Az Éden Hotel harmadik évadában került először megrendezésre. A ceremónia két fordulós: az első fordulóban a játékosok egyenként kék golyót adnak annak a párnak, akit hazaküldenének. A legtöbb kék golyót szerzett páros a második fordulóban kerül szembe egymással. A második fordulóban a játékosok egyenként piros golyót adnak az előbb kiválasztott párosból annak a versenyzőnek, akit hazaküldenének. A legtöbb piros golyót kapott játékos távozik a játékból.

Párbaj[szerkesztés]

Az Éden Hotel harmadik évadában került először megrendezésre. Az esemény két napos: Az első nap a Hotelben lévő játékosok az újonnan érkező versenyzők közül valakinek odaadják az aranyszalagot. A szalaggal megjelölt játékosnak éjjel meg kell jelölnie azt a játékostársát, akit párbajra küld úgy, hogy a szalagot a szobája ajtajára rakja. A második napon a kiválasztott megjelöli azt a játékost, akivel párbajozni szeretne. A párbajon a játékosok döntenek, melyik párbajozót támogatják. A kevesebb szimpatizánssal rendelkező játékos távozik a játékból.

Pillangó ceremónia[szerkesztés]

Az Éden Hotel harmadik évadában került először megrendezésre. Az előző kiesett játékos kiválasztja vakon, hogy melyik nem döntsön a pillangó ceremónián. A ceremónián a kiválasztott nem minden tagjának oda kell adnia a pillangóját annak a játékosnak, akit a Hotelen kívül szeretnének látni. A legtöbb pillangóval rendelkező játékos kiesik a versenyből.

Kalózjáték[szerkesztés]

Az Éden Hotel első évadában került először megrendezésre. A játék az első szériában megismert Bombajáték egy másik változata. Az esemény két napos: az előző kieső felírja a játék idejének hosszát. Az első nap a játékosok választanak két csapatkapitányt, akik játékosokat választanak maguk mellé a csapatukba, akik különböző szobákat foglalnak el bázis céljából. A játék menete: A játék fő elemét, egy kincsesládát nyitó kulcsot kell minden hangjelzés alkalmával eljuttatni egy másik helyiségbe, amíg az idő le nem jár. Az idő lejártakor, a bombarobbanáskor az a játékos, akinél a kulcs épp van, veszélybe kerül a párjával. A veszélybe került játékos csapatkapitánya azonban dönthet úgy, hogy más párt ejt ki helyettük. A második napon a csapatkapitány eldönti, hogy megmásítja a bomba döntését, és kiejt egy másik párt, vagy elfogadja azt. A kiesett pár a medencébe kerül a csapatkapitány segítségével.

Gyertya ceremónia[szerkesztés]

Az Éden Hotel harmadik évadában került először megrendezésre. A ceremónián a játékosok előtt három gyertya ég, mely a játékbeli életüket szimbolizálja. Minden lakónak ki kell jelölnie az általa leggyengébbnek tartott azonos nemű versenyzőt, és elfújni az adott játékos előtt egy gyertyát. Ha egy játékosnál az összes gyertyát elfújták, veszélybe kerül.

Fekete szalag ceremónia[szerkesztés]

Az Éden Hotel harmadik évadában került először megrendezésre. A ceremónián a főszereplő egy láda, belefűzve két fekete szalaggal. A veszélybe került játékosok sorsot húznak: aki a rövidebb szalagot húzza ki a ládából, annak távoznia kell a játékból.

Feketeleves ceremónia[szerkesztés]

A 4 szoba-játékban a párok feladata volt elsőként, hogy általuk meghatározott sorrendben válasszanak 3 doboz közül. Minden dobozban pillangók, és egy levél volt, melyet nem volt kötelező felbontani. A pillangók száma határozta meg, hogy hány másodperc büntetést kapnak. A játékban a kék szoba, a citrom szoba, a lila szoba és a zöld szoba vesz részt, minden szobában egy-egy feladat található. A játékra minden párosnak 30 perce van. Az első feladat a kék szoba előtt található: ki kell halászni a citrom szoba kulcsát a zárt üvegkalitkából horog segítségével. Ezután a citromszobába érve egy levél visszairányít a kék szobába. A kék szobában anagramma feladat található, 3 kiesett játékos nevét kell kirakni. Ezután következik a lila szobában az ördöglakat kinyitása, végül a zöld szobában egy találós kérdést kell megfejteni. A játékot megnyerő páros választhatja ki a másik két páros tagjai közül az általuk legerősebbnek tartott játékost.

A Feketeleves ceremónián a megjelölt legerősebb játékos rendelhet vacsorákat a bennmaradt játékosoknak. Az a játékos, aki a legerősebbtől a feketelevest kapja, azonnal távozik a Hotelből.

Párválasztás[szerkesztés]

      –  A másik nem választott párt magának
      –  A győztes
      –  A versenyző még nem volt beköltözve a hotelbe
      –  A versenyző védettséggel választotta párjául a játékost
      –  A versenyző kiesett
Választó 1.
(5. nap)
2.
(10. nap)
3.
(15. nap)
4.
(20. nap)
5.
(25. nap)
6.
(30. nap)
7.
(35. nap)
8.
(40. nap)
9.
(45. nap)
10.
(50. nap)
11.
(55. nap)
12.
(60. nap)
13.
(65. nap)
Státusz
Választott
Loki Nóri Nóri Marianna Barbara Barbara Laura Laura Győztes
Barbara Loki Loki Győztes
Peti Apolka Apolka Snjezana Adrienn Marianna Marianna Marianna Kiesett a 70. napon
Laura Gyula Kiesett a 70. napon
Marianna Bence Bence Kiesett a 22. napon Peti Gábor Kiesett a 67. napon
Bence Marianna Marianna Barbi Tina Adrienn Orsi Barbara Kiesett a 66. napon
Gyula Nóri Marianna Laura Barbara Laura Kiesett a 65. napon
Orsi Peti Kiesett a 64. napon
Gábor Nóri Tina Tina Kiesett a 62. napon
Tina Bence Bence Kiesett a 62. napon
Geri Orsi Kiesett a 60. napon
Adrienn Patrik Patrik Patrik Patrik Patrik Gábor Kiesett az 55. napon
II. Patrik Barbara Kiesett az 50. napon
Nóri Loki Loki Gergő Loki Gyula Kiesett a 47. napon
Patrik Adrienn Adrienn Adrienn Adrienn Kiesett a 45. napon
Barbi Peti Peti Peti Kiesett a 40. napon
Snjezana Milán Bence Bence Kiesett a 38. napon
Ádám Nóri Kiesett a 35. napon
Beus Loki Ádám Kiesett a 33. napon
Melanie Loki Kiesett a 30. napon
Gergő Snjezana Kiesett a 28. napon
Apolka Peti Peti Peti Kiesett a 25. napon
Milán Snjezana Kiesett a 20. napon
Naomi Milán Milán Kiesett a 15. napon
Evelin Milán Kiesett a 10. napon
Norbi Naomi Kiesett a 7. napon
Dominik Nóri Kiesett az 5. napon
Timi Kiesett a 4. napon

Élet a Hotelben[szerkesztés]

A dőlt betűvel jelölt szereplők nem játékosként vesznek részt.

Napok Párok Szingli szoba Védett Esemény Kieső
Lila szoba Narancs szoba Sárga szoba Kék szoba Zöld szoba Hódító Csábító Pár nélkül
1. nap Adrienn
Patrik
Nóri
Dominik
Apolka
Bence
Naomi
Norbi
Timi
Peti
- Marianna - - - -
2. nap Marianna
Bence
- - Apolka - Bőrönd ceremónia -
3. nap - - - Fekete rózsa ceremónia -
4. nap Apolka
Peti
Loki - - - Timi
5. nap Nóri
Loki
- - - - Párválasztó ceremónia Dominik
6. nap Milán - - - - -
7. nap - - Naomi - Feláldozás Norbi
8. nap - Evelin - - -
9. nap - - - -
10. nap Naomi
Milán
- - - - Párválasztó ceremónia Evelin
11. nap Adrienn
Peti
Nóri
Patrik
Marianna
Loki
Naomi
Bence
Apolka
Milán
- - - - Párcsere -
12. nap - Snjezana - - - -
13. nap - - Snjezana Védettség -
14. nap - - - -
15. nap Adrienn
Patrik
Nóri
Loki
Marianna
Bence
Snjezana
Milán
Apolka
Peti
- - - Párválasztó ceremónia Naomi
16. nap Gergő - - - - -
17. nap - - - - -
18. nap - - - - -
19. nap - - - - -
20. nap Snjezana
Gergő
- - - Gergő Párválasztó ceremónia Milán
21. nap - Beus
Barbi
- - - -
22. nap - - Bence - Fekete angyal ceremónia Marianna
23. nap Barbi
Bence
- Beus - - - -
24. nap - - - - -
25. nap Beus
Loki
Snjezana
Bence
Nóri
Gergő
Barbi
Peti
- - - - Párválasztó ceremónia Apolka
26. nap Ádám - - - - -
27. nap Melanie
Patrik
- - Adrienn
Ádám
- - -
28. nap Adrienn
Ádám
- - Nóri - Váza ceremónia Gergő
29. nap - - - - -
30. nap Adrienn
Patrik
Nóri
Loki
Beus
Ádám
- - - - Párválasztó ceremónia Melanie
31. nap Gyula - - - - -
32. nap - Marianna - Vigaszág -
33. nap - - Marianna
Ádám
- Kizárás Beus
34. nap - - - - -
35. nap Nóri
Gyula
Snjezana
Peti
Marianna
Loki
Barbi
Bence
- - - - Párválasztó ceremónia Ádám
36. nap - Barbara
Tina
- - - -
37. nap - - - - -
38. nap Barbara
Peti
- Tina - - Párbaj Snjezana
39. nap - - - - -
40. nap Marianna
Peti
Barbara
Loki
Tina
Bence
- - - - Párválasztó ceremónia Barbi
41. nap Gábor - - Gábor Védettség -
42. nap - - - -
43. nap - - Peti Védettség -
44. nap - - - -
45. nap Adrienn
Peti
Nóri
Gábor
Marianna
Gyula
- - - Párválasztó ceremónia Patrik
46. nap - Laura - - - -
47. nap - II. Patrik Gábor - Pillangó ceremónia Nóri
48. nap - Marianna
II. Patrik
- Gábor
Gyula
- - -
49. nap - - - - -
50. nap Adrienn
Bence
Laura
Gyula
Marianna
Peti
Tina
Gábor
- - - - Párválasztó ceremónia II. Patrik
51. nap - Orsi - - - -
52. nap - - - - -
53. nap - - Marianna Védettség -
54. nap - - - -
55. nap Tina
Bence
Orsi
Peti
Marianna
Gábor
- - - Párválasztó ceremónia Adrienn
56. nap Geri - - - Szabály -
57. nap - - - - -
58. nap - - - Szabály -
59. nap - - - - -
60. nap Tina
Gábor
Laura
Loki
Orsi
Bence
Barbara
Gyula
Marianna
Peti
- - - - Párválasztó ceremónia Geri
61. nap - - - - Kalózjáték -
62. nap - - - - - Tina
Gábor
63. nap - - - - - Gyertya ceremónia -
64. nap - - - - Bence - Fekete szalag ceremónia Orsi
65. nap - - Laura
Loki
Barbara
Bence
- - - - Párválasztó ceremónia Gyula
66. nap - - Barbara - - - - Feketeleves ceremónia Bence
67. nap - - Barbara
Peti
- - - - - Szavazás Marianna
68. nap Nóri
Gyula
- Snjezana
Bence
- - - - Visszatérés -
69. nap - Laura
Peti
Barbara
Loki
- - - - Párcsere -
70. nap - - - - - - - - Döntő Laura
Peti

Események[szerkesztés]

2. nap
A bőrönd ceremónián Marianna Bencét választotta párjának, így Apolka pár nélkül maradt, a szingliszobába költözött.

3. nap
A Fekete rózsa ceremónián Marianna Apolkát jelölte meg, mint a hozzá legtávolabb álló lányt, így Apolka kapta a fekete rózsákat.

4. nap
Apolka Petit választotta új párjának, így Timinek adta a fekete rózsát. Timi számára a játék véget ért.

5. nap

Párválasztás Választó Patrik Bence Peti Dominik Loki Norbi
Választott Adrienn Marianna Apolka Nóri Naomi

Nóri Lokit választotta, így Dominik távozott a játékból.

7. nap
Milán a külső programra Norbit és Bencét vitte magával. A programon Norbinak és Bencének el kellett dönteniük, melyikük hagyja el az Éden Hotelt. Norbi áldozta fel magát.

10. nap

Párválasztás Választó Evelin Naomi Marianna Nóri Adrienn Apolka
Választott Milán Bence Loki Patrik Peti

Milán Naomival szeretné folytatni a játékot, így Evelin búcsúzott a hotelből.

11. nap
A Hotelben párcserékre került sor: Adrienn Petivel, Nóri Patrikkal, Marianna Lokival, Naomi Bencével, Apolka Milánnal folytatja a játékot.

13. nap
Snjezana titkos küldetésként kapta a feladatot, hogy 24 órán belül csókoljon meg egy fiút. Ezt Milánnal teljesítette, így védettséget szerzett.

15. nap

Párválasztás Választó Adrienn Apolka Naomi Snjezana Marianna Nóri
Választott Patrik Peti Milán Bence Loki

Snjezana védettsége miatt Naomi esett ki a játékból.

20. nap

Párválasztás Választó Milán Gergő Loki Bence Peti Patrik
Választott Snjezana Nóri Marianna Apolka Adrienn

Gergő a beköltözése napján kapott két borítékot: egy pirosat és egy zöldet. A párválasztó ceremónián kellett eldöntenie, hogy melyiket nyissa ki. Gergő a piros borítékot választotta, melyben a "VÉDETTSÉG" szó szerepelt, tehát Gergő védett. Mivel Snjezana mögé állt, Milánnak kellett elhagynia az Éden Hotelt.

22. nap
A fekete angyal szerepében Beus Mariannát küldte haza az Éden Hotelből. A ceremónia után Marianna retúrjegyet kapott a műsorvezetőtől a Hotelbe, így később visszatérhet.

25. nap

Párválasztás Választó Apolka Barbi Adrienn Snjezana Beus Nóri
Választott Peti Patrik Bence Loki Gergő

Peti Barbit választotta, így Apolka távozott a Hotelből.

28. nap
Az első körben Adrienn és Ádám 2 db, Beus és Loki 2 db, Snjezana és Bence 3 db, Nóri és Gergő 5 db kék golyót kapott. A második körben így Gergő és Nóri között dőlt el a kiesés: Nóri 4 db, Gergő 6 db piros golyót kapott, így Gergő esett ki a játékból.

30. nap

Párválasztás Választó Adrienn Barbi Snjezana Melanie Nóri Beus
Választott Patrik Peti Bence Loki Ádám

Loki a két lány közül Melanie-t ejtette ki a játékból.

32. nap

A Hotelbe visszatérhetett játékosként, egy már régebbi kieső, Marianna.

33. nap
Beus az előző este történtek miatt, miszerint megpofozta Ádámot, kizárásra került.

35. nap

Párválasztás Választó Patrik Loki Ádám Gyula Bence Peti
Választott Adrienn Marianna Nóri Barbi Snjezana

Nóri Gyulát választotta, így Ádám távozott a Hotelből.

38. nap
A lakók a héten érkező lányok közül Barbarának adták az arany szalagot. Barbara Snjezanának szobájának ajtajára rakta a szalagot. A kiválasztott lány Mariannát hívta ki párbajra. A párbajon Patrik, Bence és Tina álltak Snjezana mellé, a többiek Mariannát támogatták. Így Snjezana távozott a játékból.

40. nap

Párválasztás Választó Adrienn Nóri Tina Barbi Marianna Barbara
Választott Patrik Gyula Bence Peti Loki

Peti Mariannát választotta párjának, így Barbi lett a kieső.

41. nap
Az új hódító, Gábor VÉDETTSÉG kártyát kapott a műsorvezetőtől az érkezésekor.

43. nap
Gábor feladata lett volna, hogy 24 óra alatt kiválassza azt a fiút, akinek odaajándékozza a védettséget. Ám mivel Petinek és Mariannának elárulta a küldetését, a kártyát megsemmisítette a műsorvezető. Ehelyett minden játékosnak meg kellett jelölnie azt a fiút, akinek a védettséget adná. Petinek 5 ember, Bencének 2 ember, Patriknak 2 ember, Gyulának 1 ember adná a védettséget, így Peti lett a védett játékos a héten.

45. nap

Párválasztás Választó Bence Patrik Peti Loki Gábor Gyula
Választott Tina Adrienn Barbara Nóri Marianna

Peti védettsége miatt Patrik esett ki a játékból, aki a kiesése után a FIÚK papirusztekercset húzta.

47. nap
Patrik döntése nyomán a fiúknak kellett eldönteni a pillangó ceremónián, hogy melyik lány távozzon. Mivel az összes fiú Nórinak adta a pillangóját, ezért ő távozott a Hotelből.

50. nap

Párválasztás Választó Loki II. Patrik Peti Gyula Bence Gábor
Választott Barbara Marianna Laura Adrienn Tina

Barbara továbbra is Lokit szeretné a párjának, így II. Patrik költözött ki a Hotelből.

53. nap
A héten érkezett csábító, Orsi küldetéssel érkezett: két dobozt, melyből az egyikben "nem alkothatnak párt a párválasztó ceremónián", a másikban "védettség" szerepelt, ki kellett osztania a kiválasztott két párnak, akiket a Hotel lakói határozták meg. Orsi a védettséget Mariannának ajándékozta, Gábor és Tina pedig nem alkothatnak párt a következő héten.

55. nap

Párválasztás Választó Laura Barbara Tina Adrienn Marianna Orsi
Választott Gyula Loki Bence Gábor Peti

Adrienn mellett a védett Marianna is Gábor mögé állt, így Adrienn számára ért véget a játék.

56. nap
A következő párválasztó ceremónián a fiúk nem állhatnak jelenlegi párjuk mögé, illetve a fiúknak meg kellett jelölniük még egy fiút, aki nem állhat jelenlegi párjuk mögé.

Lány Nem állhatnak mögé
Tina Bence Peti
Laura Gyula Peti
Barbara Loki Gábor
Marianna Gábor Loki
Orsi Peti Gábor

58. nap
A hódító Geri választhatott, hogy kit visz el randira. Ő Tinát választotta, ezért Tina párja, Bence bárki mögé állhat a ceremónián, cserébe Geri nem állhat Tina mögé.

Lány Nem állhatnak mögé
Tina Geri Peti
Laura Gyula Peti
Barbara Loki Gábor
Marianna Gábor Loki
Orsi Peti Gábor

60. nap

Párválasztás Választó Peti Gyula Gábor Bence Geri Loki
Választott Marianna Barbara Tina Orsi Laura

Orsi Bencével szeretné folytatni a játékot, ezért Gerinek kellett távoznia a Hotelből.

61. nap
Az előző kiesett, Geri 3 órára állította be a Kalózjáték óráját. A játékosok Gyulát és Barbarát választották csapatkapitánynak. Barbara Lokit, Orsit, Petit és Laurát, míg Gyula Mariannát, Tinát, Bencét és Gábort választotta játékostársaknak a csapatjukba. A Barbara által vezette csapat a nappalit és a lila szobát, a Gyula vezette csapat a sárga és a narancs szobát kapta bázisnak. Az idő lejártával Gábornál robbant fel a bomba, így Gábor és Tina került veszélybe. Mivel mindkettőjük Gyula alá tartozik, neki kell döntenie másnap.

62. nap
Gyula nem másította meg a bomba döntését, így Tina és Gábor esett ki elsőként a végjátékból.

63. nap
Mivel minden lány Orsinak és minden fiú Bencének fújta el a gyertyáját, ezért veszélybe kerültek.

64. nap
Orsi és Bence közül Orsi húzta a rövidebb míg Bence húzta a hosszabb szalagot, így távoznia kellett a Hotelből.

65. nap

Párválasztás Választó Peti Gyula Loki Bence
Választott Marianna Laura Barbara

Laura Lokival szeretné a játékot befejezni, ezért Gyula esett ki a játékból.

66. nap
A 4 szoba-játékban Laura és Loki a 2. , Barbara és Bence a 3. ládát választotta, Mariannának és Petinek az 1. láda jutott. Laura és Loki ládája 4 pillangót tartalmazott, így ők 40 másodperc büntetéssel, Barbara és Bence ládájában 2 pillangó várakozott, így ők 20 másodperc büntetést fognak kapni, Marianna és Peti ládájában pedig 3 pillangó, 30 másodperc büntetést kaptak. A játékot lejátszva Laura és Loki 2 feladatot teljesített, és a plusz boríték kinyitása miatt (a borítékban: +30 másodperc) 70 másodperc büntetést kaptak. Barbara és Bence, illetve Marianna és Peti egyaránt 3-3 feladatot teljesítettek (ebből Barbara és Bence valójában csak 2-t teljesített, a borítékot kibontva (borítékban: egy feladatot nem kell elvégezni) lett 3 teljesített), de mivel Barbara és Bence gyorsabbak voltak összességében, ezért ők nyerték a játékot, a legerősebb játékosnak Lokit választották.

Loki a Feketeleves ceremónián a feketelevest Bencének ajándékozta, így ő esett ki a játékból.

67. nap
A játékban maradt 3 lány külső programra ment. Egy masszázsszalon előtt a műsorvezető közölte velük, hogy a nap végére ki fog esni valamelyikőjük. A masszázs után a lányoknak lezárt borítékban le kellett adniuk annak a lánynak a fényképét, akire szavaznak. A nap végén a műsorvezető a párok jelenlétében kibontotta a borítékokat: Marianna Barbarát, Barbara és Laura Mariannát szavazná ki a játékból. Ennek alapján Mariannának kellett távoznia a Hotelből.

68. nap
Beköltözött a Hotelbe a bennmaradt játékosok egy-egy expárja: Nóri, Gyula, Bence és Snjezana.

69. nap
A beköltözött régi játékosok dönthettek, hogy legyen-e párcsere. Mivel Nóri, Bence és Gyula is párcserét szeretett volna, ezért ez megtörtént, Barbara Lokival, Laura pedig Petivel indul a döntőben a főnyereményért.

A döntő

70. nap[szerkesztés]

A harmadik széria döntőjére a 70. napon került sor, ahová csak 2 pár, Barbara és Loki, valamint Laura és Peti jutott el.

A végső döntés a korábban kiesett lakókra hárult, nekik kellett eldönteniük, hogy melyik pár kapja a 20 millió forintot. Egyesével beálltak a számukra szimpatikus pár mögé.

Barbara és Loki Laura és Peti
Nóri Orsi - Snjezana
Bence - - Gyula
Patrik - - Marianna

Mivel Snjezana és Gyula Laura-Peti párt támogatták és Bence és Nóri Barbara-Loki párt, ezért jött még három kiesett lakó: Marianna, Patrik és Orsi.

Barbara és Loki mögött 4 támogató állt, Laura és Peti mögött pedig 3 támogató, így a Barbara-Loki páros nyerte a döntőt.

A hűségpróba

A hűségpróba Barbara és Loki között dőlt el. Egymásnak hátat fordítva, kezükben egy aranygömbbel, egyet mindig előre lépve, 2 millió forinttal növelték azt az összeget amelyet bármelyikük megnyerhet. Minden lépésnél fél percük volt a döntésre, ha bármelyikük eldobja a gömböt, garantált nyereménnyel távozik, a maradék összeget pedig a gömböt leejtő játékos által kijelölt játékos kapja.

Barbara és Loki is végig a kezében tartotta a gömböt, így együtt nyerték meg a 20 millió forintot, fejenként pedig ennek az összegnek a felével távozhattak.

Külső hivatkozások[szerkesztés]