Vita:Cseresorozat

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt RepliCarter 12 évvel ezelőtt

Ez már egyszer bekerült a rossz viccek és zagyvaságok közé... - RepliCarter Hagyj üzenetet 2012. április 18., 20:54 (CEST)Válasz


   Tisztelt  Önök . 

Nem találtam meg azt a clickhelyet , ahová a "Hagyj üzenetet" rublikába be lehetett volna írni . Így elnézést kérek , hogy - nyilvávalón -rossz helyre írok , de én csak egy filozófus és író vagyok . A Cseresorozat cikkszó vitaalpról van szó . A válasz ez :

http://artportal.hu/lexikon/fogalmi_szocikkek/cseresorozat-csnfm-titanic-tarsasag-budapest-1982

Sajnos  ez  sem egy jó cikk , mert nem tudni miért , de nem frissíthető . Például erről a formációról tavaly megjelent a Hornyik Sándortól a nem 500 , hanem 1072-oldalas könyv , amit  önök  is  kikereshetnek a  www.mek.oszk.hu-n ( cím : A cseresorozat lényegéről ). 17 éven át  írta , most  ezen rágódik a szó pozitív értelmében az  összes művészettörténész . Nyilván nem csacsiskodtak  volna önök , hogy  berakják a "Rossz viccek és zagyvaságok közé" , ha  ezeket  tudták volna .

Arra kérem meg azt a Személyt , aki ezt most olvassa , legyen szíves , ezen sorokat az önöknél való megfelelő helyre tenni . Köszönjük . Addig is egy több , mint 30 programot ( filozófia, zene , színház , filmek , performanszok ) felölelő 2-napos fesztivál ,amit a Cseresorozat NFM szerkesztett meg a mostani hétvégére , 2016. IV.16.-ára s 17.-ére ( ma már szabad pontot tenni ki végre kötőjeles sorszámnév mögé is ) a volt Corvin Áruház 3. emeletén levő MÜSZIbe :

http://muszi.org/?event=cseresorozat-nfm-tizenotodik-titanic-fesztivalja

Tisztelettel köszönjük fentiek tudomásulvételét , és kívánjuk Önöknek azt , amit Önök kívánnak maguknak .