Szerkesztő:Math/Grin

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Parbeszedtol valo elzarkozas[szerkesztés]

"Ha nem haragszol, figyelmen kívül hagynám a mások által írtakat (pontosabban el sem olvastam őket), "

[[1]]


Ugyanigy figyelmetlen, es meggondolatlan blokkolas:

[[2]]

A blokkolas kozben tevesen masolta at az ertesito szoveget, ami mutatja, hogy mennyire figyelmetlen volat az egesz eljarasa. Az ilyen nem valo adminisztratornak.

Sertegetesek[szerkesztés]

"felgyújtja a szemeteseket és a kóbor macskákat, megerőszakolja az arrajáró 13 éves kislányokat és/vagy kisfiúkat,"


[[3]]


"„Merci száguld 200-zal az autópályán. Egyszer csak a rádióban megszakad a zene: – Kedves hallgatóink! Most kaptuk a jelentést, hogy az autópályán egy őrült szembe száguld a forgalommal! Erre az emberünk hitetlenül megcsóválja a fejét: – Egy őrült? Hiszen mind az!” "

[[4]]


"ige „barátunknak” sem hányattatásai sem agyi defektusainak kezelése már nem a te válladat nyomja"

[[5]]


"Akkor sem ha a tudathasadásos énjének más részivel teszi. Ha ezt teszi, akkor blokkolva lesz. "

[[6]]

Bizonyiteka annak, hogy probaltam megbeszleni vele a dolgot, eredmenytelenul:

[[7]]


lenezo, kirekeszto, elzarkozo kommunikacio:

") Mert az én megítélésem és tapasztalatom alapján ezt mondom. A részletes elemzést nem fogom veled megvitatni, mivel tapasztalatom szerint te a kétirányú kommunikációra nem vagy képes. Természetesen jogodban áll nem hinni nekem, sőt, semmit sem elhinni, sőt, akármit hinni. Akiket érint vagy érdekel, azoknak írtam, nem pedig azoknak, akik bele akarnak kötni. (Egyelőre nem vagyok arról meggyőződve, hogy neked nem ez a célod.) 3) Nem tudom, mi „IGe vádja”, és nem tudom, miért nekem mondod. Azt meg, hogy mi ez a „megengeditek”, „mércéskednetek” már megint valamilyen témában, amihez semmi közöm, már szinte megszoktam, de jelzem, hogy véleményem szerint – márpedig láthatóan nekem írtad, tehát az én véleményem számít – távol esik a civilizált hozzászólástól. 3b) Én egy feltett kérdésre válaszoltam, a háttértől függetlenül. --grin ✎ 2005. július 27., 20:55 (CEST) "

[[8]]


"Gyakorlatilag te nem távoztál, hanem „s.....t csináltál a szádból” (ahogy ezt mifelénk mondják, de ha bárkit érdekel a kifejezés pontos alkalmazása, jelezzen, és elmagyarázom).

Szerintem helyes lenne, ha az elméleti távozásodat gyakorlati távozással koronáznád. Tudniillik úgy, hogy úgy távozol, hogy utána nem vagy itt. Uff. --grin ✎ 2005. augusztus 29., 16:04 (CEST)"

[[9]]


"Szándékosan nem olvasod el, vagy ez egy hiányzó képességed? "

"Igen, engem az jellemez, hogy zavar a butaság, a propaganda, az uszítás, a sértegetés, meg még egy csomó–csomó dolog."

[[10]]

"Mondja valaki, hogy én nem próbálom segíteni szegényt. De egy napnyi elég volt, a fenti anyag szerintem csemege lenne több psz szakembernek is. De most legalább ti is tudjátok, hogy ki, mi vagyok. --The Dictator (Charlie Chaplin)." [[11]]

""Math mocskolódásai, sajátos értelmezései, hazugságai, stb. törölve. Ugyanígy eltávolítva DD vitája, amit nem itt kell lefolytatnia [megjegyzem mindenkinek világos, hogy Math hazudik, ezen már szépíteni sem érdemes, de minek kell ismételgetni?], meg néhány érdektelen eredetű anon megjegyzés."

[[12]]

"azt a gátlástalanul gusztustalan email fenyegetőzést és teljesen konkrét anyázást amit Math gyártott " [[13]]


"rebutasagok" "butaságokat írsz nekem" [[14]]

"math alpári megjegyzései" [[15]]

Arrol, hogy szoltam neki[szerkesztés]

"Ez a valasz durva szemelyeskedest tartalmaz. " [[16]]


"Oket mikor eri utol az iranyelv szigorusaga?" [[17]]

" Amit szabad adminisztratornak, nem szabad a mezei szerkesztonek. Meddig turitek ezt meg?!" [[18]]


"math alpári megjegyzései" [[19]]

Hazugsagok[szerkesztés]

Itt Grin hazugsaggal vadol, mikozben o az, aki hazudik, es meg is hazudtolja magat a beirasan belul. Implicit modon bevallja, hogy atvette a "klikk" kifejezest. [[20]]

Itt felvetettem egy problemat, ami szerintem az adminisztratorok es sokaknak egy hibaja. Egy mitosz van a fejukben, ami tevedes. Grin azt allitja, hogy ilyet soha senki nem irt nekem. Ezek utan en beidezem itt azt, amikor o irta ezt nekem szemelyesen. Tehat hazudott.

[[21]]


Hatalmaskodas[szerkesztés]

"Math eredeti kérdése, melyben aggódik ige blokkolása miatt megválaszolásra került (ti. hogy nem az ő dolga ezzel foglalkozni)" [[22]]

"Általában a problémás embereken kívül nem szoktak adminokra haragudni (más oldalról: ha egy adminnal gondod van, gyanakodj, hogy valamit rosszul csinálsz :-D). " [[23]]