Fájl:Tyr-Rune.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Tyr-Rune.jpg(391 × 477 képpont, fájlméret: 35 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
Deutsch: Tyr-Rune (Treueabzeichen für Absolventen der Reichsführer-Schulen)
Magyar: Az SA vezetőképző iskolája végzős növendékeinek hűségjele
Dátum körül
date QS:P,+1940-00-00T00:00:00Z/9,P1480,Q5727902
Forrás Historische Fotos
Szerző IsmeretlenUnknown author
Más változatok File:Organisationsbuch der NSDAP 1940 0535 33 SA Sturmabteilung Dienstmützen Mützentressen usw. Lagermütze Tyr-Rune Dolch Brustschild. R. Ley, Franz Eher Nachf. Munich No known copyright (dark scan brighter) German Nazi Party uniforms.jpg

Licenc

Public domain
Ez a kép csak egyszerű geometriai alakzatokat vagy szöveget tartalmaz. Nincs egyéni-eredeti jellege, így nem áll szerzői jogi védelem alatt, azaz közkincsnek számít. Habár nem áll szerzői jogi védelem alatt, más korlátozások vonatkozhatnak rá. Lásd még: Wikipédia:Közkincs#Közkincs-nemjogosult vagy Template talk:PD-textlogo (angolul).
Nazi symbol Figyelmeztetés
Ez a kép egy olyan (vagy arra hasonlító) jelképet ábrázol, amit Németország nemzetiszocialista (náci) kormánya, vagy egy hozzá közelálló szervezet használt. Ezeknek a jelképeknek a használata Németországban tilos, és – a kontextustól és a konkrét jelképtől függően – számos más országban (például Ausztriában, Brazíliában, Csehországban, Franciaországban és Lengyelországban) is tilos lehet.

Magyarországon a horogkereszt, a nyilaskereszt és az SS-jelvény a Btk. 335. §. szerint önkényuralmi jelképnek számít, és a terjesztésük és nyilvános felhasználásuk csak ismeretterjesztő, oktatási, tudományos vagy művészeti célból, illetve a történelem vagy a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából megengedhető.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2010. január 8., 18:12Bélyegkép a 2010. január 8., 18:12-kori változatról391 × 477 (35 KB)Bonbatya{{Információ | leírás = Az SA vezetőképző iskolája végzős növendékeinek hűségjele | forrás = Wikipedia.de | dátum = | helyszín = | szerző = | engedély = szabadon felhasználható a grafika

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt: