Fájl:Közgazdász-címe-1953-09-16.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Közgazdász-címe-1953-09-16.jpg(378 × 111 képpont, fájlméret: 24 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
Magyar: Közgazdász-MKKE lapja 1953-09-16. címe
Dátum
Forrás https://univhist.lib.uni-corvinus.hu/719/
Szerző IsmeretlenUnknown author

Licenc

Trademarked Ez a mű olyan dolgokat tartalmaz, amik védjegyi oltalom alatt állhatnak egy vagy több jogrendszerben. Mielőtt ezt a tartalmat használnád, győződj meg róla, hogy a törvények szerint az felhasználási szándékodból adódó körülmények szerint jogodban áll használni. Egyedül te felelsz azért, hogy nem sérted meg a védjegyet. Lásd a jogi nyilatkozatot. A védjegy használata nem jelenti a Wikimédia Commons vagy a Wikimedia Foundation jóváhagyását, sem annak ellentettjét.
Ez a sablon nem a licenc jelölésére szolgál. Szükség van egy licencsablonra is. Lásd a Commons:Licencelés lapot.
Public domain
Ez a kép csak egyszerű geometriai alakzatokat vagy szöveget tartalmaz. Nincs egyéni-eredeti jellege, így nem áll szerzői jogi védelem alatt, azaz közkincsnek számít. Habár nem áll szerzői jogi védelem alatt, más korlátozások vonatkozhatnak rá. Lásd még: Wikipédia:Közkincs#Közkincs-nemjogosult vagy Template talk:PD-textlogo (angolul).


Ez a mű nem jogvédett.

Ezt a művet Magyarországon hozták először nyilvánosságra, 1943-ban vagy azelőtt. A magyar szerzői jogi törvény (1999. évi LXXVI. törvény) 31. § (3) szerint Ha a szerző személye nem állapítható meg, a védelmi idő a mű első nyilvánosságra hozatalát követő év első napjától számított hetven év. Az Amerikai Egyesült Államokban érvényes közkincsstátusz magyarázatáért lásd a sablon dokumentációját.

Fontos: „a szerző személye nem állapítható meg” nem ugyanaz, mint „nem tudom, ki a szerző”; meg kell indokolnod, miért gondolod, hogy senki nem tudja, ki a szerző, máskülönben a képet törölni fogják.


[[Category: ]]

Képaláírások

Közgazdász-MKKE lapja 1953-09-16. címe

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2024. január 31., 17:24Bélyegkép a 2024. január 31., 17:24-kori változatról378 × 111 (24 KB)SiposBéla1945Uploaded a work by {{Unknown|author}} from https://univhist.lib.uni-corvinus.hu/719/ with UploadWizard

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt: