Fájl:Harrer Pal 3.JPG

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(1 360 × 1 813 képpont, fájlméret: 1,28 MB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
English: Statue of Pál Harrer (1829–1914) (detail). The Hungarian politician was the first and last mayor of Óbuda before the unification with the towns Buda and Pest in 1873. The life-size bronze statue sculpted by László Kutas was unveiled on March 5, 2010 in Óbuda next to the town-hall.
Français : Statue de Pál Harrer (1829–1914) (détail). Le politicien hongrois fut le premier et dernier maire d’Óbuda avant sa réunification avec Buda et Pest en 1873. La statue de bronze grandeur nature sculptée par M. László Kutas fut inaugurée le 5 mars 2010 just à côté de l’hôtel de ville d’Óbuda.
Magyar: Harrer Pál (1829–1914) szobrának részlete. Harrer volt Óbuda első és egyben utolsó polgármestere, Budával és Pesttel történt 1873. évi egyesítése előtt. Kutas László életnagyságú bronzszobrát 2010. március 5-én avatták fel az óbudai polgármesteri hivatal mellett.
Dátum 2010. május 3. (feltöltés ideje)
Forrás A feltöltő saját munkája
Szerző Fekist
Más változatok
Objektum elhelyezkedése47° 32′ 29,98″ É, 19° 02′ 40,78″ K Kartographer map based on OpenStreetMap.További képek erről a helyről: OpenStreetMapinfo

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licencek alatt teszem közzé:
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International, 3.0 Unported, 2.5 Generic, 2.0 Generic and 1.0 Generic license.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, a közreműködésedet csak az eredetivel megegyező vagy hasonló licenc alatt terjesztheted.
A mű a fenti licencek bármelyike szerint felhasználható.

Hungary

Ez a származtatott mű az Szjt. 68. § (1) hatálya alá tartozik, ami szerint „a szabadban, nyilvános helyen, állandó jelleggel felállított képzőművészeti, építészeti és iparművészeti alkotás látképe a szerző hozzájárulása és díjazás nélkül elkészíthető és felhasználható.”
Megjegyzés: A szjt. 67. § (5) alapján képzőművészeti, fotóművészeti és iparművészeti alkotások felhasználására nem alkalmazható a 34. § (1) bekezdésében foglalt rendelkezés, miszerint a mű részletét - az átvevő mű jellege és célja által indokolt terjedelemben és az eredetihez híven - a forrás, valamint az ott megjelölt szerző megnevezésével bárki idézheti. A szjt. 67. § (3) alapján a szerző nevét abban az esetben ha a látképen egy meghatározott képzőművészeti, építészeti, iparművészeti vagy ipari tervezőművészeti alkotás, vagy műszaki létesítmény bemutatása szerepel fel kell tüntetni akkor is, ha a felhasználás tudományos ismeretterjesztő előadás, illetőleg iskolai oktatás céljára [33. § (4)] történik.
Lásd a COM:CRT/Hungary#Freedom of panorama lapot további információkért.

English | magyar | +/−

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

47°32'29.98"N, 19°2'40.78"E

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2010. május 3., 16:44Bélyegkép a 2010. május 3., 16:44-kori változatról1 360 × 1 813 (1,28 MB)Fekist{{Information |Description={{en|1=Statue of Pál Harrer (1829–1914) (detail). The Hungarian politician was the first and last mayor of Óbuda before the unification with the towns Buda and Pest in 1873. The bronze statue the size of life sculpted by Lá

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok