Fájl:Happy kids 2.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Happy_kids_2.jpg(640 × 426 képpont, fájlméret: 137 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás

Happy kids: Life has treated me well - we were given a 'little' helping hand by countless 'unknown' souls and we rose from a family in hut to a well-to-do family. I wanted to give back. After many hours of discussion with dad and many more hours of hard work by him, we started a private educational fund (myself and dad are the sponsors) this year. For this year, we distributed uniforms to the school kids where my dad worked years before (that was his first job). Some kids with the uniform that we distributed. I'm happy to be able to help.

  • Camera: Canon EOS 350D Digital
  • License on Flickr (2011-04-01): CC-BY-2.0
  • Flickr tags: kids, education, happy, uniform, Tuticorin Trip 2008
Dátum
Forrás https://www.flickr.com/photos/jjude/2740546006/
Szerző Life in pictures (Joseph Jude)
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
Personality rights Habár az alkotás szabad licencű vagy közkincs, a felvételen szereplő személyek jogai jogilag meggátolhatják az újrafelhasználást, kivéve, ha beleegyezésüket adták. Ebben az esetben az érintettek írásos beleegyezése vagy más bizonyíték megvédhetnek a jogi vitáktól. Habár nem feladata, a feltöltő segíthet ebben. További információért lásd a jogi nyilatkozatunkat.

Licenc

w:hu:Creative Commons
Nevezd meg!
Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! 2.0 Általános licenc alapján használható fel.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
Ezt a képet, amit eredetileg a Flickr képmegosztón tettek közzé, egy adminisztrátor vagy megtekintő, 2011. április 1. napon ellenőrizte, és úgy találta, hogy a kép elérhető a Flickr-en az itt látható licenc alatt.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

3. augusztus 2008

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2011. április 1., 17:20Bélyegkép a 2011. április 1., 17:20-kori változatról640 × 426 (137 KB)Electron{{Information |Description=Life has treated me well - we were given a 'little' helping hand by countless 'unknown' souls and we rose from a family in hut to a well-to-do family. I wanted to give back. After many hours of discussion with dad and many more

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok