Fájl:Escut de Ròtova.svg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 925 × 1 186 képpont, fájlméret: 162 KB)

Összefoglaló

Leírás
Català: Escut de Ròtova (Safor, País Valencià, Espanya). Aprovat per Decret de 3 d'abril de 1956 «en la forma indicada per la Reial Acadèmia de la Història». A l'informe oficial de la RAH s'estableix el següent blasonament: «Truncat i mig partit. El camper superior, ocupat pels pals d'Aragó (..), i els dos quarters inferiors que formen el mig partit, el de la dreta (..), en camper d'argent, un anyell pasqual de gules; i el de l'esquerra (..), en camper d'or, una fulla gran de figuera esmaltada de sinople. El tot coronat amb la Corona Reial Aragonesa, que és la mateixa de Castella però sense les diademes que la tanquen. Adornat amb dues palmes, enllaçades per una cinta amb la llegenda: “Ajuntament de Ròtova”».
Español: Escudo de Rótova (Safor, País Valencià, España). Aprobado por Decreto de 3 de abril de 1956 «en la forma indicada por la Real Academia de la Historia». En el informe oficial de la RAH se indica como blasonado: «Cortado y Medio-Partido. El campo superior, ocupado por los Palos de Aragón (..), y los dos cuarteles inferiores que forman el Medio-Partido, el de la derecha (..), en campo de plata, un cordero pascual de gules; y en el de la izquierda (..), en campo de oro, una hoja grande de higuera esmaltada de sinople. El todo coronado con la Corona Real Aragonesa, que es la misma de Castilla, sin las diademas que cierran ésta. Adornado con dos palmas, entre las que se enlaza una cinta con la leyenda: “Ayuntamiento de Rótova”».
English: Coat of arms of Ròtova, Valencian Community, Spain.
Dátum
Forrás Original or elements in public domini & A feltöltő saját munkája
Szerző Macondo

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licenc alatt teszem közzé:
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 4.0 Nemzetközi licenc alapján használható fel.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, a közreműködésedet csak az eredetivel megegyező vagy hasonló licenc alatt terjesztheted.
Insignia Ez a kép egy zászlót, címert, pecsétet vagy más hivatalos jelvényt ábrázol. Az ilyen jelképek használata számos országban korlátozva van. Ezek a korlátozások függetlenek a szerzői jogi státusztól.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl
Coat of arms of Ròtova, Valencian Community, Spain.

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

22. január 2016

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2019. november 27., 23:28Bélyegkép a 2019. november 27., 23:28-kori változatról925 × 1 186 (162 KB)MacondoColors, figures, timbre, ornaments
2016. január 22., 03:06Bélyegkép a 2016. január 22., 03:06-kori változatról710 × 910 (135 KB)MacondoUser created page with UploadWizard

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

Metaadatok