Fájl:BjarneStroustrup.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

BjarneStroustrup.jpg(432 × 324 képpont, fájlméret: 41 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
English: Photo of Bjarne Stroustrup, creator of the programming language C++.
Dátum Released under GFDL on 22 May 2004
Forrás Bjarne Stroustrup's homepage
Szerző
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
In response to the boilerplate request for permission, Bjarne Stroustrup said in Danish: "Selvfoelgelig kan du bruge dem" ("Of course you may use them" - the permission also covers biographical information).
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
VRT Wikimedia

Ezen mű használati engedélyét, illetve a jogtulajdonos licencnyilatkozatát archiváltuk a Wikimedia jegykezelési rendszerében – szövegét az eléréssel rendelkező szerkesztők itt olvashatják. Ha meg szeretnél bizonyosodni az engedély valódiságáról, kérlek, lépj kapcsolatba valakivel, akinek van jegykezelési elérése!

Ticket link: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2010010110019243
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)

Personality rights Habár az alkotás szabad licencű vagy közkincs, a felvételen szereplő személyek jogai jogilag meggátolhatják az újrafelhasználást, kivéve, ha beleegyezésüket adták. Ebben az esetben az érintettek írásos beleegyezése vagy más bizonyíték megvédhetnek a jogi vitáktól. Habár nem feladata, a feltöltő segíthet ebben. További információért lásd a jogi nyilatkozatunkat.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

ff07492eda3cd0ec044a91506978f03854737b05

41 547 byte

324 képpont

432 képpont

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2005. június 16., 12:30Bélyegkép a 2005. június 16., 12:30-kori változatról432 × 324 (41 KB)Kaare{{Information| |Description = Photo of en:Bjarne Stroustrup, creator of the programming language C++. |Source = [http://www.research.att.com/~bs/homepage.html Bjarne Stroustrup's homepage] |Date = Released under GFDL on 22 May 200

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

A fájl globális használatának megtekintése

Metaadatok