Fájl:4chan.png

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(1 263 × 644 képpont, fájlméret: 78 KB, MIME-típus: image/png)

Leírás

Screenshot from 4chan's /b/ (random) board, with copyrighted images specific to the 4chan website blacked out. This screenshot is used to depict imageboard software, based on the Futaba script and its derivatives. The board-side code of the Yotsuba software used on 4chan is based on the open-source Futallaby PHP script (depicted), whilst the 4chan administrative tools (not depicted) are closed source. This screenshot acts as documentation of the aformentioned imageboard software, and contains no meaningful content that can be considered meeting the threshold of originality specific to the 4chan website.


The typographic font used within the image is a FOSS font supplied within various distributions of GNU/Linux.
Dátum
Forrás Screenshot
Szerző IsmeretlenUnknown author
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)

Ez a képernyőkép nem tartalmaz részletet jogvédett programból, vagy a program készítője szabad licenc (alább látható) alatt tette közzé a programot, és betartja a Wikimédia Commons képernyőképekre vonatkozó irányelvét. A képernyőkép az engedély alapján szabadon használható. Szabad szoftver licenc:

GNU head

Ez a program szabad szoftver; terjeszthető illetve módosítható a Free Software Foundation által kiadott GNU General Public License dokumentumában leírtak; akár a licenc 2-es, akár (tetszőleges) későbbi változata szerint. Ez a program abban a reményben kerül közreadásra, hogy hasznos lesz, de minden egyéb garancia nélkül, az eladhatóságra vagy valamely célra való alkalmazhatóságra való származtatott garanciát is beleértve. További részleteket a GNU General Public License 2-es és 3-as változata tartalmaz.

Megjegyzés: ha a képernyőkép olyan dolgot ábrázol, ami nem közvetlenül a programkód eredménye (úgy mint egy szöveg vagy kép, ami nem része a programnak), annak a licencét külön fel kell tüntetni!


Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

6. november 2011

a3512e3253105866eab56187f03a6b79baa7fb75

80 367 byte

644 képpont

1 263 képpont

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2012. március 20., 12:31Bélyegkép a 2012. március 20., 12:31-kori változatról1 263 × 644 (78 KB)BenlisquareBlacking out non-free imagery. Though the screenshot of the Yotsuba en:imageboard software is free, some image contents are non-free.
2011. november 6., 17:35Nincs bélyegkép1 263 × 644 (121 KB)Euphoria42{{Information |Description= Screenshot from 4chan's /b/ (random) board |Source= Screenshot |Date= Unknown |Author= N/A |Permission={{free screenshot|license={{GPL}}}} |other_versions= }} Category:Technology

Az alábbi lapok használják ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok