Vita:Zsinka László

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Totya 17 évvel ezelőtt
Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Sakk témájú szócikkek (vázlatos besorolás)
Sport témájú szócikkek (besorolatlan)

Ez mi? Tudtommal a 2006-os választásokon már túl vagyunk. Nem kellene akkor legalább múlt időbe tenni, ha már mindenáron itt kell a pártpropagandát nyomatni? Szutyok 2007. január 28., 03:49 (CET)Válasz

2002-2006-ig a Fővárosi Közgyűlés legaktívabb képviselője volt , ezt a hivatalos fővárosi közgyűlési statisztika támasztja alá, ami a jegyzőkönyvek alapján készült. Közel 1000 hozzászólás majdnem mind szakmai jellegű. Ha valamire NEM-el szavaztak a MIÉP képviselői, mindíg megindokolták szakmai alapon.

A testület egyik legtekintélyesebb várospolitikusa - ezt politikai ellenfelei állítják róla.

A fővárosi MIÉP képviselőcsoport vezetője. Nincs jelenleg fővárosi MIÉP képviselőcsoport.

Jelenleg BP XVI. kerületének önkormányzati képviselője, ahova a 2. számú választókerület győzteseként jutott be 44,54%-al, szemben a 2. helyezett Zubreczki András (MSZP) 28,64%-ával. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője 84.0.128.161 (vitalap | szerkesztései)

Az utobbi kettot beletettem, az elso kettohoz kellene komoly forras. - Totya (vitæ) 2007. január 30., 15:06 (CET)Válasz


"Az ellenzékiek beszéltek a legtöbbet a Fővárosi Közgyűlésben az elmúlt négy év során - derül ki a Főpolgármesteri Hivatal által készített összesítésből. Csonkás István szervezési ügyosztályvezető az MTI-nek kedden elmondta, hogy augusztus végéig 66 alkalommal tartottak közgyűlést, több mint 413 órán át. Az e hét csütörtöki, cikluszáró ülés adatai nélkül Zsinka László (MIÉP) volt a legaktívabb, az ülések 97 százalékán, 989 hozzászólásban, 21 óra 43 percet beszélt. Mindezt úgy, hogy az önkormányzati ciklus közben a kormánypártok jelentősen korlátozták a felszólalások számát és időtartammát a közgyűlésben. A leghallgatagabb képviselők a kormánypártiak közül kerültek ki. Kinisch Andrea (MSZP) négy percnél kevesebbet, Devosa Gábor (MSZP) és Molnár István (SZDSZ) valamivel több mint hét percet beszélt a négy év alatt. Az ülések több mint 98 százalékán három kormánypárti, Grosser János (MSZP), Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) és Spira Veronika (SZDSZ) vett részt. Legkevesebbszer Hock Zoltán (MDF) látogatta az üléseket, csak a közgyűlések 62,5 százalékán volt ott. A 66 ülésen, a képviselők 5645 alkalommal szavaztak. A döntések több mint 95 százalékában részt vett Spira Veronika, Ikvai-Szabó Imre, Molnár István, Bakonyi Tibor (MSZP), Bánsági György (MSZP), Dancsecs György (MIÉP) és Grosser János. A legtöbb igen szavazatott, több mint négyezret közülük adták le a kormánypártiak. A nemmel voksolók listáját Atkári János független főpolgármester-helyettes vezeti, aki több mint 1300-szor utasította el az adott javaslatot."

(forrás: MTI)


A Zsinka szócikk laptörténete - 2007. január 28., 02:21 - verzió külső hivatkozásait alaposan átrágva egy csomó dolgot hozzá lehetne még írni. A teljességre törekedve. Azért lexikon ez...