Ugrás a tartalomhoz

Vita:Szepessy Zsolt

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Malatinszky 13 évvel ezelőtt a(z) A cikk szövegéből kivett eltévedt tartalom: témában
Ez egy életrajzi szócikk.
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Életrajzi szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index


Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

A cikk szövegéből kivett eltévedt tartalom:[szerkesztés]

A választások után az alelnök - Dr.Kertész-Bakos Ferenc - mértéktartó és korrekt mérleget vont meg. Ennek eredményeként jobbnak látta saját kezébe venni annak a politikai "formációnak" az irányítását, amiben szerepet vállal. Így jött létre a Nemzeti Összefogás. [1] Szepesivel kapcsolatban így nyilatkozott egy kérdés kapcsán. [[2]] A válasz nem "erő", hanem becsület kérdése,tehát nem tudok korábban volt párttársam felől elmarasztalót írni. Ez kizárt dolog. Ugye megérti?!

Amit azonban el tudok mondani:

  1. A Nemzeti Összefogásban nincsenek köpönyegforgató emberek.
  2. Szepessy Zsolt nem tagja a Nemzeti Összefogásnak.
  3. Nem világosodott meg számunkra, hogy valójában ki is Szepessy Zsolt, mert annyi időt nem töltöttünk együtt, az azonban rögtön kiderült ( nem március 15-én, hanem jóval korábban ), hogy Zsolt nem alkalmas a mi pártunk vezetésére.
  4. De nem volt hirtelenjében jobb.
  5. S ha már felvállaltuk a személyét, akkor végig is vittük a kampányban és az utána következő értékeléseken. Becsületből.

Ez minden. Kérem tisztelettel, hogy fogadja el és adja meg nekünk azt a lehetőséget, hogy reggel borotválkozás közben tükörbe tudjunk nézni.

Köszönöm. Sir Ferenc Kertész-Bakos Brigadier-General MAGISTERIAL STATE GUARD SOVEREIGN ORDER OF SAINT JOHN OF JERUSALEM KNIGHTS OF MALTA

Malatinszky vita 2010. szeptember 12., 21:46 (CEST)Válasz