Vita:Női 800 méteres síkfutás a 2015. évi nyári európai ifjúsági olimpiai fesztiválon

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Bahusz 6 évvel ezelőtt a(z) Törölni kéne témában
Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Olimpiai témájú szócikkek (jól használható besorolás)
Sport témájú szócikkek (besorolatlan)


Törölni kéne[szerkesztés]

Ennek a szócikknek nincsen semmi keresnivalója a wikipedián. Összehasonlításképpen, még olyan szócikk sincsen, hogy "Női 800 m-es síkfutás". Ilyen cikkeket tízezerszámra lehetne egyébként gyártani, Az órias műlesiklás az 1983. évi alpesi sí világkupa 13. futamában. A hasbeszélő a Friderikusz show 1995. évi 9. epizódjában. A katamaránok az 2012-es Balatoni kék szalagon. Füles leszakadt farka a Walt Disney 1983-as Micimackó rajzfilmjében.

Nem is értem, hogyan kerülhetett ide, hogyan jutott eszébe egy szerkesztőnek egy ilyen felütés, vagy jóváhagyni ezt. Arra gondolok, talán valami büszke apuka túlbugzóságban nem tudott jobbat kitalálni, hogy a lánya/fia szerepeljen a wikipedián. Másra egyszerűen nem tudok gondolni.

Kérlek, hagyjátok jóvá a törlését. 37.76.38.230 (vita) 2017. augusztus 13., 11:29 (CEST)Válasz

Üdvözöllek. Fenti hozzászólásodból látom, hogy abszolút semmi fogalmad nincs a wikipediáról. Javaslom olvasd el az irányelveket, vagy kérj tanácsot mielőtt más munkáját kritizálod. Az ifjúsági sport legalább olyan fontos mint a felnőtt. Az EYOF versenyek a felnőtt olimpiák és kontinentális felnőtt játékok (lásd pl. Európa játékok) után a harmadik legfontosabb eseménynek számítanak a NOB és kontinentális szervezeteinek rendezésében.

De amennyiben bármilyen nemzetközi vagy hazai atlétikai versenyt szeretnél megjeleníteni a wikipédiában, szíved joga. Ez is a wikipedia lényege.

A személyeskedő, bunkó (de akár köcsög jelzőt is használhatnék) megjegyzésedhez meg csupán annyit, hogy a fiam még csak két éves lesz, bár nagyon ügyes kis kölyök, de még nem vehet rész ezeken a versenyeken. Talán, ha sikerül intelligens embert faragnom belőle aki szereti a sportot és el tud érni olyan szintre hogy indulhat ilyen kiemelkedő ifjúsági versenyeken, akkor biztos lehetsz benne, hogy megírom az ő cikkét is (ahogy látod, feltételes módban írtam, mert kudarcot is vallhatok a nevelésében, hisz amint érzékelem a te szüleidnek sem lehetett sok sikerélményük intelligenciaszintedet illetően). Egyébként ezen a versenyen nem is indult magyar sportoló... –  Bahusz vita 2017. augusztus 13., 20:36 (CEST)Válasz