Vita:Németh György (történész)

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Taz 15 évvel ezelőtt

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Németh György - re kéne egyért Taz vita 2008. augusztus 20., 03:38 (CEST)Válasz

És ki lenne rajta? – Tomeczek Słucham! 2008. augusztus 20., 12:19 (CEST)Válasz

Az Amádé tök fölösleges, nem is használja hivatalosan, ha több Németh György van, akkor ő legyen Németh György (történész)... Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. augusztus 20., 12:26 (CEST)Válasz

Hát ja milyen hülye vagyok hogy nem csináltam meg... kiment a fejemből, de tuti nem őt kerestem Taz vita 2008. augusztus 30., 03:18 (CEST)Válasz

Vendégtanár?[szerkesztés]

"A kolozsvári Babeș–Bolyai Tudományegyetem vendégtanára." Saját elmondásából lehet tudni, hogy egyszer hívták az említett intézménybe és, hogy nem áll szándékában újabb látogatást tenni ott. Innentől kezdve nem nevezném vendégtanárnak. Ha pedig az összes intézményt fel kívánnánk sorolni, ahova valaha hívták, akkor sokáig itt lennénk.