Vita:Massimo Oddo

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Peligro 15 évvel ezelőtt a(z) Untitled témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Labdarúgás témájú szócikkek (besorolatlan)
Sport témájú szócikkek (besorolatlan)
Olaszországgal kapcsolatos szócikkek (besorolatlan)

Untitled[szerkesztés]

Hej, CFC, Warmuz, bárcsak itt lehetnétek és megmondhatnátok a szabadidejében szerkesztőnek, hogy pl. a Klubkarrier egy szó. Nekem úgysem hinné el.--Káposzta Benő2008. augusztus 28., 18:07 (CEST)
Linkoman, lépj túl a dolgon :) Esetleg a pszichológust keress fel, segít feldolgozni. Peligro vita 2008. augusztus 28., 18:11 (CEST)Válasz

Ha CFC folytatná az aktív szerkesztést, az egészet törölné a francba és újraírná, vagy felhívná a T. szerkesztő figyelmét, hogy írt egyszer egy mintát, irányelvet és egy helyesírási összefoglalót. Ha CFC itt lenne – aki eddig már közel 100 órát áldozott szabadidejéből a focis cikkek helyesírására – kijavította volna. Ha CFC itt lenne, megcsinálná, ha akarná, de már nem akarja. Nincs miért és már magasból tojik az egészre. Egyszer majd szól CFCBotnak, aki minap 1800 helyen javította az UEFA-kupa helyesírását, hogy segítsen. Talán... - CFC 2008. augusztus 28., 22:38 (CEST)