Vita:Mártonfi Ferenc

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Malatinszky 7 évvel ezelőtt a(z) Halálának pontos dátuma témában
Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Kínával kapcsolatos szócikkek (bővítendő besorolás)
Életrajzi szócikkek (besorolatlan)

Halálának pontos dátuma[szerkesztés]

Vihar Judit, Mártonfi Ferenc első felesége és idősebb fiának az édesanyja kért meg arra, hogy ezt a levelet tegyem közzé, hogy a wikipédián a helyes és pontos halálozási dátum szerepeljen. ha szükséges, elküldöm az eredeti levelet is bárkinek, aki erre kér emailben.

Kedves .... (itt az én nevem van),

már írtam levelet elhunyt volt férjem, Dr. Mártonfi Ferenc ügyében, hogy a Wikipédiában pontos és helyes adatot közöljenek halálának dátumaként. A pontos adatot fiammal, dr. Mártonfi Attilával mi tudjuk, hiszen ami most ott szerepel a Wikipédiában, ez helytelen, a későbbi újságban megjelent nekrológok hamis dátumát vették át mindenütt. Ha most nem javítjuk ki, örökre hibásan maradna meg! Mártonfi Ferenc egyedül lakott a mai Bp. V. Falk Miksa utcában és otthonában érte a halál 1991. június 19-ről 20-ra virradó éjjel. A lakást 20-án törték rá. Elmentem a Bp. V. ker. Önkormányzathoz, hogy beszerezzem a halotti anyakönyvi kivonatot, de ott is csak a rossz dátum szerepel, így ez az okmány ebben az esetben nem számít értékelhetőnek. Kérem megértésüket és azt, hogy a Wikipédiában MÁRTONFI Ferenc (1945. június 13. -- 1991. június 20.) szerepeljen. Nagyon szeretném rendezni a családi ügyeket, míg lehetőségem van rá.

Megérétsüket, segítő készségüket hálásan köszönöm:

Dr. Vihar Judit ELTE BTK főisk. tanár KRE BTK egy. docens

Remélem, a professzorasszony kérése teljesíthető.Peadar vita 2017. február 14., 21:15 (CET)Válasz

Megtennéd, hogy továbbítod a levelet az OTRS-be, a info-hu [kukac] wikimedia [pont] org címre? Akkor lepapírozzuk, teszünk rá egy OTRS-plecsnit és "hivatalos" forrást csinálunk a levélből. Köszi! – Malatinszky vita 2017. február 14., 21:34 (CET)Válasz

ok, küldöm.Peadar vita 2017. február 14., 21:36 (CET)Válasz

Köszönöm. A levelet archiváltam az OTRS-ben.

Malatinszky vita 2017. február 14., 22:18 (CET)Válasz