Vita:Kiss-Rigó László

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Pagony 7 hónappal ezelőtt a(z) Ügynök volt témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Ez egy életrajzi szócikk.
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Életrajzi szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index


Untitled[szerkesztés]

Ügynökügy: [1] Amíg ilyen rövid a cikk, inkább nem tenném bele, hogy ne kapjon aránytalanul nagy súlyt. – TgrvitaIRCWPPR 2009. április 1., 16:08 (CEST)Válasz

Iskolaalapítás[szerkesztés]

„Kiss-Rigó László megyés püspök idén tavasszal alapított a Szeged melletti településen iskolát, miután azt két évvel ezelőtt az önkormányzat az elégtelen állami normatív támogatás miatt bezárni kényszerült.“ Pedig akkor még csak a Vatikáni megállapodás létezett. Nem volt sem iskolasorvasztó KLIK, sem a trón és az oltár szövetségét hirdető kormányzat.– Holdkóros vita 2018. január 22., 00:37 (CET)Válasz

Ügynök volt[szerkesztés]

“Kiss-Rigó László beszervezéséről okirat áll ren­delkezésre: az úgynevezett 6-os karton egyértel­műen bizonyítja, hogy őt hálózati személynek beszerezték. Mivel az átvilágító bírák is ebből a dokumentumból dolgoztak, és több mint 6000 esetet vizsgáltak, és egyetlen esetben sem találtak hamis 6-os kartont, nekem sincs okom kétségbe vonni a dokumentum eredetiségét.”

Ungváry Krisztián ÉS 2006. ápr. 7.

AxumFlyer vita 2023. október 2., 06:08 (CEST)Válasz

Ez önmagában nulla. Jelentéseket talált tőle? Pagony üzenet 2023. október 5., 02:14 (CEST)Válasz