Vita:Juhász József (író)

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

A Wikipédiában szereplő Juhász József születési helye pontosításra szorul, mert van egy szintén Juhász József nevű költő, író, festőművész aki biztos, hogy Szentistváni születésű, de neki még nincs Wikipédiás lapja (már készül). Valószínűleg keveredik a születési helyük. Szentistván címszó alatt az utóbbi van megemlítve. Ez a születési és halálozási adatokból is egyértelműen látszik illetve az ő adatai egyértelműen ismertek. A félreértés oka az,hogy mindkét Juhász József Szentistvánon(Borsod m.) született.