Vita:Josh Cartu

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt JSoos 6 évvel ezelőtt

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Sport témájú szócikkek (besorolatlan)
Életrajzi szócikkek (besorolatlan)

Üdv, Próbáltam javítani a cikket de vissza lett állítva, annak ellenére, hogy jelenleg az nem valós-nem ellenőrzött adatokat tartalmaz. 1. A "Ferrari pilóta" nyilván gyári csapatot jelentene, de erre forrás nincs (nem véletlenül), az AF Corse-Racing nem gyári csapat... 2. Annak sincs nyoma, hogy Cartu az AF Corse-Racing-nél valaha versenyzett volna...

A nyomozást segítendő érdemes ezt elolvasni: http://444.hu/2014/11/14/ismerkedj-meg-josh-cartuval-magyarorszag-legismeretlenebb-hiressegevel/ 36.37.200.130 üzenőlapja  2014. november 17., 17:53‎ (CEST) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

Az enwikin törölték a szócikkét... JSoos vita 2018. március 27., 17:24 (CEST)Válasz