Vita:Guiseppe Verstani

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Hári Zalán 1 évvel ezelőtt a(z) Oldal törlését elllenkezve témában

Oldal törlését elllenkezve[szerkesztés]

Kedves adminok, járőrök, rendfenntartók!

A szócikk törlését szeretném megvétózni, annak reményében, hogy fennmarad a cikk, mint a hamis információk ellen való küzdelem példája.

A cikk egyértelműen kitalált, már a bevezetőből is kiderül, hogy halandzsa az egész (lásd.: Michelangelo-nál tanult a 17. században). Ugyanakkor a cikk tartalmával kapcsolatosan a végén, a Referenciák bekezdésben korrekt módon le van írva a cikk kamu tartalma, illetve az is, hogy miért jött létre. Természetesen a Wikipédia az igaz információkat nyújtja, ez nem kérdéses, ugyanakkor aki elolvassa, láthatja, hogy a cikk bűzlik a csínytől, nincs valódi tartalma. Tehát a cikk akár maradhatna is, hiszen a cikk a vicc kategóriába tartozik, mivel valóságalapja nincs.

Nem vagyok benne biztos, hogy ez alapján lehet bármit is tenni a cikk fennmaradásának érdekében, ugyanakkor remélem a törlőbizottság derűs elitélését, hogy a cikk fennmaradhasson a jövő nemzedékeinek, tanulás céljából.

Természetesen, ha törlésre kerül sor, nem firtatom, ugyanakkor remélem a cikk esetleg később, hoaxosabb formában újra felkerül, csak mint összegző (akkor már eseményeket leíró) cikk egy nemlétező, kitalált ember online jelenségéről.

Köszönettel:

Forguiseppe Forguiseppe vita 2023. március 9., 07:20 (CET)Válasz

@Forguiseppe: Az Unciklopédiába töltsd fel ezeket. – Hári Zalán macskazug 2023. március 9., 07:27 (CET)Válasz