Vita:Előd László

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Előd László művei és egyénisége[szerkesztés]

Ismerjük őt régóta tömör és velős stilusáról. Most is kitett magáért még a szerénységével is, mert tudjuk róla, hogy többet rejt ő a subája alatt, mint amennyivel eldicsekszik. A művein túl azonban épp emiatt kedveljük őt emberileg is.Örülnénk, ha gyakrabban hallanánk felőle, mert az utóbbi időkben igencsak elrejtezett. Gyere elő, pajtás, a barlangodból. A "Kör" tagjai

Előd László költő[szerkesztés]

Csak egy kérésem van hozzád: fejezd be új köteted összeállitását, és mutasd be csoportunknak mielőbb. Csaba

Kiegészitő és megerősitő adatok Előd László tanár, újságiró, költő munkásságáról[szerkesztés]

Előd lászló tanár, újságiró, költő tevékenységéről adatok találhatóak - többek között - Pomogáts Béla: Az újabb magyar irodalom 1945-1981 cimú esszékötetében (Gondolat, Budapest, 1982) is.

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője 91.82.160.18 (vitalap | szerkesztései) 2009. január 25., 13:10