Vita:Dús László

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt RepliCarter 12 évvel ezelőtt a(z) Lektorsablon témában
Ez egy életrajzi szócikk.
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Életrajzi szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

(Felküldtem négy db. képfájl a megadott helyen.) A szövegírás hamarosan kezdődik. Hogyan lehet megnézni a képeket? A felküldési naplóban nincs benne. Kezd a dolog interaktív írás helyett monológgá válni.

Köszönöm a tippet, de nem világos, hogyan kellene arra küln helyre belépni, mindegy, majd később, még úgy sincs a szöveg se kész.

Kérdések:

1. megfelel-e 2. az értékelés a kapcsolódó linkehez kellen hgy elvezessen, ha kell egyáltalán. az anyag szabad préda, azt csináltok vele, amit akartok. ha kell, még a Dús telefonját is megadhatom. tudo mit miondott a regan: Trust, but verify!

firk 2004. augusztus 30., 22:32 (CEST)Válasz

Első olvasatra, szerintem ez egy tipikus és kiváló lexikoncikk (és második olvasatra is, ha a szokásos jogtisztasági meg hitelességi blablák teljesülének - remélem, a Reagan-idézet nem ennek az ellenkezőjére utal :-)). Egyszóval ilyen lexikoncikkekből jelenleg nagy hiányunk van, részemről teccik. Gubb 2004. augusztus 30., 22:44 (CEST)Válasz

Lektorsablon[szerkesztés]

Nem lexikonszerű a fogalmazása, félig bulvárcikk. Mi az, hogy "ez nem jött össze"? A "rendszeresen megbüntették gyorshajtásért"talán nem annyira fontos, és nem hiszem, hogy a rendszer általi üldöztetés bizonyítéka lenne. Valóban ő az egyetlen festőnk, akinek képei vannak neves amerikai múzeumokban? Van erre forrás? Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2010. július 27., 11:50 (CEST)Válasz


A művész kérésére töröltem a családi körülmények fejezetet és a képeinek sorsa fejezetének második kettő fejezetét. Kérem ezeket a változtatásokat elfogadni, mert nincs helyesen fogalmazva. Ugyanígy változtattam az életútja fejezeten is.– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Laszlolapos (vitalap | szerkesztései) 2011. július 23., 15:59 (CEST)Válasz

Az OTRS-re érkezett levél alapján a szócikket Laszlolapos javította. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2011. július 25., 13:24 (CEST)Válasz

(A wikipedia.hu: Jimmy Hendrix-szócikkhez eljutott egy képed fényképe, szerzőnévvel, magán-ajándékként küldtem, de közhírré téteteett. Nem szeretném megsérteni művészi jogaidat, ezért kérem jelezd, hogy le kívánod-e vetetni, ezt megtesszük. Bár sajnálnám, mert kedves képem nekem is. (régi ismeretségünk okán, még zalaegerszegi főépítész koromból.) Szíves válaszodat várom: Kiss Tamás (építész)

Regasteriosnak[szerkesztés]

Szia, köszönöm a figyelmedet. A Dús L. képet ajándékként küldtem át Misibacsi-nak valamikor régen, mert valakivel arról társalgott, hogy Jimmy Hendrix-rajongó, s örömet akartam szerezni a képpel. Gondolom, már biztosan lementette, ezért szerintem itt egyszerűen törölni kéne. Nekem az eredeti értékesebb, s egyébként is jobban kézre esik. Dús Laci pedig az USA-ban él, s ha a képet közzé akarja tenni, majd szól. Köszönöm a folyamatos gondos figyelmedet dolgaim felett. Tudod, én egy vén hebehurgya építész vagyok, ezért rengeteget hibázok - még összeadásban is (hm, Mérnök Úr !!!) Lassan kezdek kikecmeregni a dolomitok hágóiból. Most a Stilfser Joch-ot matatom, mert szeretném viszonylag szépen összehozni, mert kora-gyermekkori nagyon távoli álmom volt ide eljutni, s múlt évben a fiammal megtettük. Innen küldök egy képet köszönetként és tisztelettel.

Üdvözlettel: Kit36a vita 2015. december 17., 22:23 (CET)