Ugrás a tartalomhoz

Vita:C4C

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Burrows 16 évvel ezelőtt a(z) Júj témában

Tisztelt Szerkesztők!

Én szerkesztem a www.c4c.hu cimen elérhető oldalt is. Valamennyi szöveget én írtam. A képeket az egyesületünk megvásárolta és hozzájárult, hogy a Wikipédiában is megjelenjenek. Kérem amint lehetséges állítsák vissza a lapot, mert sokat dolgoztam vele és nem szeretnénk elveszteni az adatokat. Várom visszajelzésüket!

Üdvözlettel, Tóth Bálint

Szavaimat szerintem az is egyértelműen igazolja, hogy a c4c@c4c.hu címmel regisztráltam önökhöz és az e-mail címemet vissza is igazoltam.

Átnéztem a tartalmat. Kihúztam ami reklámszagúnak tűnt. Remélem a közhasznú szervezettel ingyenesen adott tárhely az nem minősül reklámnak.

Üdvözlettel Tóth Bálint

Egy közhasznű szervezettek kapcsolatban is lehet tényeket írni, csakhogy az nem fogja reklámozni a tevékenységet. A Wikipédia közhasznú szervzeteket sem kíván reklámozni. Vannak ilyen cikkeink, ajánlom, azokat olvassátok el. De nincs ingyenes tárhely reklámoknak.
Az átírás - sajnos- semmit nem változtatott. Többes szám első személyben senki nem írhat magáról egy lexikonban.
Ha szerkesztőtársaim egy kicsit keményebbek lettek volna, megmondták volna, hogy öncikkeket nem kérünk. Karitatív szervezetektől sem. Senkitől. Üdv.--Lexi vita 2008. március 21., 19:13 (CET)Válasz


Tisztelt Szerkesztő!

Értem. Akkor hamarosan átfogalmazom az egészet, hogy ne legyen baj az igeidőkkel és a szerverre vonatkozó információkat is letörlöm. Nem hiszem, hogy a keménységgel lenne baj. Értek én a szépszóból is ha magyarul van. Köszönöm a javaslatokat! Egyéb kritikai észrevételeket is nyitottan fogadok. Köszönettel és üdvözlettel Tóth Bálint


Sajnos az igeidők átírását csak pár óra múlva tudom megtenni, mert most haza kell mennem és amíg utazok, addig nem tudok frissíteni. De amint hazaértem és ettem pár falatot, újra átnézem a cikket és elvégzem a szükséges javításokat. Kérem addig ne töröljenek!

Köszönettel és üdvözlettel Tóth Bálint

Vissza[szerkesztés]

Visszaállt a tartalom, a wikipédiában semmi nem tud elveszni. Kérlek, hogy a cikket egy kicsit fusd át, és a közvetlen reklámízű kijelentéseket (ha vannak ilyenek) vedd ki belőle, egy semleges hangvételű cikket kell ide írni. A tevékenység bemutatása kell, de azok minősítése nem való az enciklopédiába. További jó munkát! – Burumbátor Hajnali Tudósklub 2008. március 21., 18:36 (CET)Válasz

Júj[szerkesztés]

Ha nonprofit a szervezet, akkor miért kell ilyen sz*r dumát nyomni. "hiánypótló informatikai portfolió" -- naggyon durva :))))) Meg ezek a vigyorgó arcok, de gennyesek: olyan mint egy cigireklám.

Szóval POV, például ne legyen többes szám első személyben. Mozo vita 2008. március 21., 19:12 (CET)Válasz


Tisztelt Szerkesztő!

A C4C honlapot és a szolgáltatásait az 1997 óta működő Kiemelten Közhasznú Kevice Egyesület végzi. Sajnálom, ha nem szimpatikus Önnek a hangvételünk és a fényképeink. A reklámízű gondolatokat igyekeztem már magam is korrektúrázni. Sajnos nem tudom mi az a POV így ezt még nbem tudtam javítani. Kérem írja meg és akkor ezt is javítani fogom. A hiánypótlót azért írtam, mert azt tapasztaljuk, hogy sok civil szervezetnek lenne igénye honlapokra, tárhelyre, tanácsadásra csak nem képes megfizetni. Szóval sokkal több szervezetnek van erre igénye, mint forrása. Ezért írtuk a hiánypótló jelzőt, de ha úgy véli, hogy ez nem reális akkor ezt is kihúzhatjuk. (Bár nekünk nem ez a tapasztalatunk.)

Várom a visszajelzést! Köszönettel és üdvözlettel Tóth Bálint

POV= nézőpont (poin of view). Gondolom arra akart utalni, hogy a lap hangvétele nem semleges: csak egy nézőpontból tárgyalja a dolgokat, ellenvéleményeket, kritikákat, stb nem említ meg, ezért a cikk nem semleges. lásd még: Wikipédia:Semleges nézőpont. Burrows vita 2008. március 23., 15:33 (CET)Válasz