Ugrás a tartalomhoz

Vita:Borsa Iván

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Kletta 5 évvel ezelőtt a(z) Kérés témában

Kérés[szerkesztés]

Borsa Iván egyik unokájaként nagyon szépen köszönöm ezt a cikket, és Borsa Gedeonét is. Még a következő szerkesztéseket szeretném kérni tőletek – vagy magam is elvégezhetem őket?

Előre is nagyon köszönöm, – Kletta vita 2016. április 21., 13:58 (CEST)Válasz

És lenne még egy kérésem: a 2006-os Ki Kicsodában és a Francia Nemzeti Könyvtár oldalán lévő adatokat is hozzá tudnátok adni a cikkhez? Az előbbi szerint Borsa Iván 1967-80 között a Nemzetközi Levéltári Tanács mikrofilmbizottságának tagja, illetve titkára volt, 1984-től a Tanács tiszteletbeli tagja, 1976-86 között pedig a Balkán történeti forrásaival foglalkozó információs központ (CIBAL) alapító tagja. És ha a francia oldalt jól értem, az azt írja, hogy 1967-80 között az UNESCO mikrofilmbizottságának tagja volt, és alapító tagja volt a Nemzetközi Levéltári Tanácsnak és a CIBAL-nak. Köszönettel, – Kletta vita 2016. április 21., 16:37 (CEST)Válasz


És még a következő szócikkekre is hivatkoznátok, kérlek: Tóth István György (történész), Magyar Tudomány, Turul (folyóirat), Hadtörténelmi Közlemények, Neumann Tibor (történész), Péter László (irodalomtörténész)? Illetve linkelnétek a Tanulmányok Borsa Iván tiszteletére című könyv szövegét?

Esetleg megemlítenétek a Borsa Iván születésének századik évfordulóján rendezett emlékkonferenciát is? Az Újkor.hu oldalon van egy összefoglaló róla, és a Századok 2017/6. számában is van egy cikk a konferenciáról.

Előre is nagyon köszönöm: – Kletta vita 2018. június 17., 23:23 (CEST)Válasz