Vita:Billy, a Kölyök

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Klaszlo89 5 hónappal ezelőtt a(z) Konszenzus az elnevezést illetően témában

Nem világos a történetben számomra.

  1. Heiskell Jones férfi vagy nő? Az angol Wikipédia szerint Heiskell Jones házában Mrs. Jones ápolta, aki akár Heiskell Jones felesége is lehetne.
  2. Ezután James Dolan alkalmazta, akinek az ellenfelét, Tunstallt megölték, amire a Kölyök bosszút esküdött? Ez nem logikus.
  3. „Akkor sérült meg, amikor megpróbálta visszaszerezni a pisztolyát”, írja a cikk, de előtte nincs szó arról, hogy a Kölyök megsérült volna. Vagy a seriff sérült meg? A helyettese?
  4. Április 4-én megölik a Regulátorok vezetőjét (Richard "Dick" Brewert), aki nincsen a tagok listájában egy mondattal korábban.
  5. Pat Garrettet úgy mutatja be a cikk, mint a Kölyök korábbi társát, azonban nem esik szó róla a cikkben. Mikor volt a társa, miben?

Samat üzenetrögzítő 2015. október 17., 10:10 (CEST)Válasz

Fotók száma[szerkesztés]

Az infoboxban az áll, hogy két hiteles fényklépe van, a cikk végén meg egyetlenről emlékezik meg. EZ ellentmondás. Tombenko vita 2021. szeptember 20., 23:02 (CEST)Válasz

Az infó a cikk végén nem naprakész. Pár évvel ezelőttig még csak egy hiteles fényképről tudtak, később találtak egy másik felvételt is. - Viloris Üzenj! 2021. szeptember 20., 23:20 (CEST)Válasz

"A fénykép oldalhelyesen"[szerkesztés]

A fényképek résznél a fénykép alá ez van írva: "A fénykép oldalhelyesen". De ez az aláírás hibás. Ha Billy jobb kezes volt, és a fegyverét a jobb oldalán hordta, akkor ez a kép nem oldalhelyes, hiszen itt a bal oldalán van a fegyvere, és a jobb kezében a Winchester. Vagy a képet kellene tükrözni, vagy pedig az aláírást módosítani, hogy "A fénykép oldalhelyTELENÜL".

Konszenzus az elnevezést illetően[szerkesztés]

Miért nem lehet 1 névvel hivni az egész szócikkben az illetőt?

Pl. McCarty a McSween házból történt elmenekülése után Mexikóban tartózkodott, ám vád alatt volt. Wallace azonban úgy értesült, hogy Bonney hajlandó tanúskodni Dolanék ellen, amennyiben amnesztiát kap.

McCarty=Bonney=Billy

Miért nem végig Billy-nek van hívva mikor ez a szocikk neve is? Alig lehet igy kovetni ki kicsoda a tortenetben... Klaszlo89 vita 2023. december 21., 21:39 (CET)Válasz