Vita:Bagossy Brothers Company

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Karmela 9 évvel ezelőtt a(z) Törlési megbeszélés eredménye (2014. május) témában
Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Erdéllyel kapcsolatos szócikkek (születő besorolás)
Könnyűzenei témájú szócikkek (vázlatos besorolás)

Törlési megbeszélés eredménye (2014. május)[szerkesztés]

Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Megmaradt. --Karmela posta 2014. május 31., 22:57 (CEST)Válasz

Bagossy Brothers Company[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)

Egyetlen hangzóanyaggal rendelkező együttes, sehol nem foglalkoznak velük komoly terjedelemben. A zenei nevezetességi irányelv alapján nem nevezetes a Wikipédia számára. Ary vita 2014. május 3., 09:54 (CEST)Válasz

Jó napot kívánok, a Bagossy Brothers Company zenekar wiki oldalának törlési javaslata ellen szeretnék néhány gondolatot hozzáfűzni. A zenekar valóban frissnek számít a magyar könnyűzenei életben és csupán egy hangzóanyaggal rendelkezik. Utánanéztem a Wikipédia zenekarokról szóló kritériumainak és úgy gondolom, hogy a Bagossy Brothers Company több kritériumnak is megfelel.

A kritériumok között szerepel, hogy legalább egy országos rádióadásban rendszeresen hallhatóak legyenek a zenekar dalai. A BBC dalokat rendszeresen játsza a Marosvásárhelyi rádió (állami rádió), az Erdély FM (toplistás az Add vissza a játékom c. dal). Az említett rádió adókon kívűl még 13 erdélyi rádióban hallhatóak rendszeresen az együttes saját dalai. Az MR2 Petőfi március 15-én lejátszotta a zenekar Ha rólad szólna c. dalát (http://mr2-log.blogspot.ro/2014/03/20140315-szombat.html), ugyancsak játsza a zenekar dalait a Szabadkai Állami Magyar Rádió.

Szintén a kritériumok között szerepel, hogy legalább félórás rádió, vagy TV műsor foglalkozzon a zenekarral. 2013 nov 26-án a Bagossy Brothers Company 2 órás élő koncertet adott (közben beszélgetések a zenekarral) a Marosvásárhelyi rádió stúdiójában. A koncertet a rádió élőben közvetítette és egész Erdély területén hallható volt(https://www.youtube.com/watch?v=Ve-gar-zoK4). A zenekar stúdiófellépéséről készült videofelvételekből állította össze a rádió a műsor promó videóját (http://clipza.ru/video/marosvasarhelyi-radio-kotta-c-musora).(https://www.youtube.com/watch?v=Ve-gar-zoK4). Március 3-án a Román Televízió magyar adása fél órás műsorban mutatta be a Bagossy Brothers Company zenekart (http://www.tvrplus.ro//editie-maghiara-de-pe-unu-195625).

Az erdelyi Nők Lapjaként indult NőiLeg magazin júniusi számában szintén bemutatkozik a zenekar, így közel egy hónap múlva egy nem triviális médium is bemutatja a BBC zenekart.

Mindezek értelmében kérem megfontolni a zenekarról szóló információk törlését a Wikipédiáról.

Üdvözlettel

Atterhorn

A Bagossy Brothers Company zenekaról közölt cikket a Romániai Magyar Szó országos napilap 2014 május 12-én http://www.maszol.ro/index.php/kultura/28963-lehet-e-sikeres-egy-erdelyi-magyar-zenekar

üdvözlettel

atterhorn

Atterhorn üzenőlapja  2014. május 12., 09:57‎ (CEST) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)Válasz

  • Kérem, hogy egy wikipédista hozza a cikket vállalható állapotba és tegye bele a felsorolt forrásokat is. Úgy látom, hogy azok alapján megfelel a WP:NEV követelményeinek, tehát a kiegészítés és a formázás után maradósra fogom lezárni.
--Karmela posta 2014. május 28., 14:07 (CEST)Válasz
Done. (Megjegyzem, a szöveg az egyik forrás szó szerinti változata volt.) A rádiós hivatkozásokra nem kerestem forrást, azt majd megteszi, akinek fontos a cikk. Üdv: Piraeus vita 2014. május 28., 18:25 (CEST)Válasz
Köszönöm! --Karmela posta 2014. május 31., 22:57 (CEST)Válasz

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!