Vita:Aki másnak vermet ás (Bűbájos boszorkák)

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ez a szócikk témája miatt a Tv-sorozatok műhelye érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Televíziós sorozatokkal kapcsolatos szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Cselekmény szócikk 79.121.113.159 elképzelései szerint[szerkesztés]

Prue és Phoebe vásárlásból érkezik meg. Otthon Leo és Piper szertelenkedik egymással és boldogságuk csak akkor válik át szégyenné amikor Piper nővérei hazaérkeznek.

Prue gyanúsan bemegy a szobájába. Macskája félelmet sejtően nyávog. Van is miért, ugyanis a gonosz Rexnek új ereje van. Asztrális úton irányítani tudja mások gondolatát. Most Prue-t keríti hatalmába azzal, hogy utasítja arra, hogy lopja el az aukciós házban őrzött diadémot. Prue ezt tudtán kívül meg is tette már.

Rexék lakásán Hannah értetlenkedik, hogy miképp tud Rex íly módon varázsolni. Rex elmagyarázásképpen gondolatba arra utasítja Hannah-t hogy vetkőzzön le.

Prue bemegy az aukciós házba. Ott Rex már nagy csinnadrattával előadja, hogy ellopták a Buckland's aukciós ház diadémját. Prue nem is sejti, hogy valójában ő a tettes. Rex most ravaszkodni kezd vele. Az a célja, hogy talán ha Prue hugát Phoebe-t elcsábítja, az boldogan lemond varázserejéről. Odaad neki egy koncertjegyet, hogy jöjjön el. Prue Phoebe-nek adja a jegyét.

Hannah elkezd mérgelődni Rexre, hogy mér' adta oda Prue-nak a koncertjegyet. Rex beavatja a nőt is tervébe.


Rex terve Phoebe-vel teljesen beindul. Eközben Andy kivizsgálja az ügyet és Pruet őrizetbe veszik. Phoebe és Piper elhatározza, hogy kiszabadítja Pruet. Sikerülne is, de Rex az utólsó pillanatban lefényképezi őket, amint a börtönből futnak. Phoebe felismeri Rex warlock mivoltát. A warlock mégis megszerzi amit akar: Zsarolni kezdi őket, hogyha nem adják oda neki az erejüket, akkor megmutatja a képet a rendőrségnek. Végül a nővérek odaadják az erejüket. Leo menti meg őket az utolsó pillanatban varázslattal. Rex és Hannah elég a pokol tüzén.

Pruet kiengedik a börtönből és Andy bejelenti neki, hogy Rexék ellen megkezdték a nyomozást...