Vita:A magyar első osztályú labdarúgó-bajnokságban szerepelt csapatok listája

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Apród 7 évvel ezelőtt a(z) Bajok témában
Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Labdarúgás témájú szócikkek (jól használható besorolás)
Sport témájú szócikkek (jól használható besorolás)

Bajok[szerkesztés]

Ezzel a szócikkel egyértelműen bajok vannak. Lényegében forrásolatlan ilyen formában, mert csak egyetlen forrásra támaszkodott (http://www.mafoci.extra.hu/mafoci/klubok), ami holt linkké vált és archiválással is csak töredékesen hozhatóak vissza ezek és ami visszaarchiválható, azok esetében is kétségesek, megérik-e archiválni őket, hiszen amikor 2014-ben archiváltam, az MTK-ról - amely egy rendkívül fontos sportklub - az Mtkcsalad.hu-n pontosabb adatokat találtam az 1990-es-2000-es évekbeli névváltozásokról, mint hogyha archiváltam volna a linket.

Mindenesetre ilyenek voltak a mafoci.hu adatlapján a névváltoztatások, ha archiváltam volna az MTK névváltozásairól: MTK Hungária. Itt érdekesség, hogy a 2014 előtti szócikkváltozatban nem is szerepelt az MTK Hungária névváltozat, csak 1926-1940 között szerepelt Hungária (profi)ként.

És ilyenek voltak aZ MTK-ról szóló névváltoztatások a 2014-es változtatáskor a szócikkben: A magyar első osztályú labdarúgó-bajnokságban szerepelt csapatok listája 2014. november 25-i változata.

És azóta annyi kiegészítés járult az MTK-s részhez még, hogy 1940-1945 között nem működött, a holt linkek akár archiválása, akár holt linkként való jelzése nem haladt előre más által sem: 2014. november 25. és 2016. május 12. közötti lapeltérések. Apród vita 2016. június 21., 03:07 (CEST)Válasz

További hat forrás is szerepel a szócikkben. - Csurla vita 2016. június 21., 05:51 (CEST)Válasz

Ebből kettőt egy-egy olyan anon helyezett bele, akik feltehetőleg nem szerkesztettek előtte benne, mivel az egyik anon egyszerkesztéses volt, a másikat pedig évekkel azelőtt felszólítottak, hogy ne vandalizálja a Vészhelyzet szócikket (vagyis az anonok által betett két forrás inkább tekinthető további információknak). Marad négy olyan ellenőrizhető forrás, amit valóban forrásnak lehet tekinteni.

De ettől még a mafoci.extra.hu linkjei visszaarchiválási kisérlettel is csak részlegesen ellenőrizhetőek, mivel nem mindegyik allapja archiválható. Apród vita 2016. június 21., 12:29 (CEST)Válasz