Ugrás a tartalomhoz

Vita:A Hajléktalan Emberért díj

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt JSoos 1 évvel ezelőtt a(z) Névelő témában

Vodafone honlapjáról:

Sajtóközlemények 2007-02-23

„NIGEL THORPE KAPTA A "HAJLÉKTALAN EMBERÉRT DÍJAT"

Nigel Thorpe, a Vodafone Magyarország zrt. Vállalati Kapcsolatok igazgatója és a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának elnöke kapta a Hajléktalanokért Közalapítvány "Hajléktalan Emberért Díját". A Gyuris Tamás által vezetett Hajléktalanokért Közalapítvány öttagú kuratóriuma olyan civileket díjaz, akik nem a szociális szakmában tevékenykednek, mégis sokat tesznek a hajléktalanokért. Az idei év a második alkalom, hogy a díjat odaítélik, tavaly Nagy Bandó András részesült az elismerésben.”


"Meg nem erősített piaci információk szerint négy sikeres év után távozik a Vodafone Ma gyarországtól Nigel Thorpe (65) vállalati kapcsolatokért felelős igazgató, a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának elnöke. A Vodafone Magyarországhoz való­ csatlakozása előtt Nigel Thorpe az Egyesült Királyság magyarországi nagykövete volt. Pályafutását most más területen folytatja, de tervei szerint Budapesten marad."

O.pal222 vita 2008. július 27., 17:12 (CEST)Válasz

Névelő[szerkesztés]

Szerintem ennek a lapnak a címében feleslegesen van névelő (lásd pl.: Magyar Szabadságért díj) JSoos vita 2022. június 28., 19:41 (CEST)Válasz