Vita:AS Roma

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Graecus 10 évvel ezelőtt a(z) La Magica témában
Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Labdarúgás témájú szócikkek (teljes besorolás)
Sport témájú szócikkek (teljes besorolás)
Olaszországgal kapcsolatos szócikkek (besorolatlan)

Engedély[szerkesztés]

> -----Original Message----- > From: Szilagyi Attila [1]
> Sent: 2006. március 13. 16:05
> To: info@asroma.hu
> Subject:
> > > Sziasztok!! > > Én egy olyan felkéréssel fordulnék hozzzátok hogy az asroma.hu > oldalról leszedtem két cikketeket és szeretném kérni hogy a magyar > wikipédia oldalra felrakhassam! Mivel főiskolai hallgató vagyok ez az > évvégi jegyemhez hozzátartozik majd, ezért előre is nagyon szépen > köszönöm a segítségeteket és az engedélyeteket! > > Ui.: Külön köszönet Levy the ASR fan-nak aki a szöveget fodította! > > Üdvözlettel Szilágyi Attila!!!

Dátum: Tue, 14 Mar 2006 08:42:47 +0100
Feladó: "snatch" <snatch@asroma.hu>
Címzett: "'Szilagyi Attila'" <ati_szilagyi2@freemail.hu>
Tárgy: RE:


Rendben, csináld nyugodtan. Örülünk, hogy segíthettünk. Kis plusz infó, a kezdetektől a 60-as évekig részt én, az újat pedig Levy fordította. Üdv, sn-


Original Message-----

From: Szilagyi Attila [2]
Sent: 2006. március 13. 21:51
To: snatch
Subject: RE:


Nagyon szépen köszönöm és természetes hogy megjelölöm a forrást. Ez így illik. amit pedig felrakok az az AS Roma történelme a kezdetektől és a 60as évektől!!

Köszönöm szépen, Üdvözlettel: Szilágyi Attila

snatch <snatch@asroma.hu> írta:

> Szia, > > Természetesen engedélyezzük, viszont szeretnénk kérni, hogy ha > feltetted, akkor jelöld meg a forrást is. Amúgy melyik részt teszed > fel? > > Üdv, > snatch- >

kérdés[szerkesztés]

vajon az engedélyt megadó személy tisztában volt azzal, hogy mit kelent a wikipédiára feltenni az anyagot? gfdl? Leicester 2006. március 19., 17:09 (CET)Válasz

Jogos. Kell neki írni mailt, de nem vagyok saját gépnél, úgyhogy holnapra marad, hacsak valaki meg nem írja. NCurse üzenet 2006. március 19., 17:10 (CET)Válasz

Én ezért már kaptam... --NZs 2006. március 22., 17:18 (CET)Válasz

formazas[szerkesztés]

Szia, erdemes lenne tobb szont linkesiteni, illetve a jatekoskeret tagjait a csupa nagybeturol normal irasmodra atalakitani. --Mihalyia 2006. március 19., 16:52 (CET)Válasz

Kép figyelmeztetés[szerkesztés]

A következő képeket törölték vagy törlésre jelölték a Commons-on. Mielőtt eltávolítod a képet a szócikkből ellenőrizd a Commonsbeli lapját a képnek, hátha időközben visszavonták, vagy hibát követtek el a törlésre jelöléssel. A kivett képet próbáld meg helyettesíteni egy másikkal.

Miután megoldottad a problémát, kérlek azt jelezd itt az üzenetet létrehozó sablon „|status=” sorában.

Ezt az üzenetet a CommonsTicker írta.

-- CommonsTicker 2007. február 15., 15:18 (CET)Válasz

Potenciálisan másolt anyag[szerkesztés]

A szócikkben Damibot egy automatikusan lefolytatott vizsgálat során egyezés(eke)t talált egy külső forrásban is megtalálható szöveggel. Kérlek vizsgáld meg az egyezéseket, és a szócikket, és döntsd el, milyen további akció szükséges, hogy az esetlegesen fennálló jogilag tisztázatlan állapot megszűnjön.

Ha az egész szócikk egy külső forrásból származik, helyezd el rajta a {{jogsértő}}(?) sablont, és jelezd az egyezést a megfelelő oldalon.

Ha csak a szócikk egy része származik külső forrásból, távolítsd el a jogilag tisztázatlan részt a cikkből, vedd le a szócikkről a figyelmeztető sablont, és töröld a vitalapról is ezt a figyelmeztetést.

Ha az egyezés minimális, fontold meg az egyező mondatok átfogalmazását, a sablont távolítsd el a szócikkről, és a figyelmeztetést innen a vitalapról.

Ha a szócikk szabadon felhasználható forrásból származik (például egy közkincsnek számító lexikonból, mint a Pallas), vagy az egyező mondatok nem jogsértőek, akkor távolítsd el a szócikkről a sablont, és jelezd a bot naplójában is ezt a tényt.

Ha úgy érzed, a külső forrásnak a Wikipédia lehetett a forrása, és az nem felel meg a felhasználási feltételeknek, kérlek jelezd az adminisztrátoroknak, ha a külső forrás megfelel a felhasználási feltételeknek, távolítsd el a szócikkről a figyelmeztető sablont, és jelezd ezt a bot naplójában.

Az egyezést egy robot találta, így annak pontosságában lehetnek hibák. Kérlek ötleteiddel, javaslataiddal, az esetleges hibákkal, vagy téves találatokkal kapcsolatban vedd fel a kapcsolatot a bot gazdájával.

Alább találhatóak a szócikk és a külső források egyezései:


A fenti üzenetet elhelyezte: Damibot 2007. március 6., 20:52 (CET)Válasz
  • Az egyező sorok törlése után ami a helyzet?

Athanáz9 2007. április 7., 20:46 (CEST)Válasz

Képfigyelmeztetés[szerkesztés]

A következő képeket törölték vagy törlésre jelölték a Commonson. Mielőtt eltávolítod a képet a szócikkből, ellenőrizd a commonsos lapját, hátha időközben visszavonták a törlési jelölést, vagy eleve tévedés volt. A kivett képet próbáld meg helyettesíteni egy másikkal. Ezt az üzenetet a CommonsTicker írta.

-- CommonsTicker vita 2008. június 19., 16:36 (CEST)Válasz

Képfigyelmeztetés[szerkesztés]

A következő képeket törölték vagy törlésre jelölték a Commonson. Mielőtt eltávolítod a képet a szócikkből, ellenőrizd a commonsos lapját, hátha időközben visszavonták a törlési jelölést, vagy eleve tévedés volt. A kivett képet próbáld meg helyettesíteni egy másikkal. Ezt az üzenetet a CommonsTicker írta.

-- CommonsTicker vita 2008. június 22., 00:50 (CEST)Válasz


New photos available[szerkesztés]

Hi friends, we have uploaded some new AS Roma photos in commons here's the links:

http://it.wikipedia.org/wiki/File:Rosella_sensi.JPG
http://it.wikipedia.org/wiki/File:As_Roma_esultanza_joy_after_goal.JPG
http://it.wikipedia.org/wiki/File:Rudi_voeller_as_roma.JPG 

use it if you want!

See you soon, Erpaolo9, italian user --89.97.189.164 (vita) 2009. január 27., 14:19 (CET)Válasz

La Magica[szerkesztés]

{{tartalmi segély}}(?) A La Magica elnevezés helyesen A Varázslatos (magára klubra vonatkozik és nem többes számú) Graecus vita 2013. augusztus 19., 17:57 (CEST)Válasz