Visimpex

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Visimpex-Hungary Kft.
JelmondatVisimpex a csavarbarát
Alapítva1997
SzékhelyH-9027 Győr, Kőrisfa utca 3.
AlapítóKosár Dezső
Iparágkereskedelem és szolgáltatás
Termékekcsavarok, kötőelemek, rögzítéstechnikai és munkavédelmi termékek, gépek nagykereskedelme
Alkalmazottak száma39 fő

A Visimpex-Hungary Kft. weboldala
SablonWikidataSegítség

A Visimpex-Hungary Kft. magyar tulajdonú, 1997-ben alapított győri kötőelem-nagykereskedés, melynek fő profilja a csavarok, kötőelemek, rögzítéstechnikai és munkavédelmi termékek, gépek értékesítése.

A vállalat ügyfelei kötőelem nagykereskedők és viszonteladók, valamint építő-, bútor- és villamosipari kivitelezők, illetve gyártók.

Történet és főbb tudnivalók[szerkesztés]

A Visimpex alapításakor a cél a bútoripar és az építőipar szereplőinek minőségi kötőelemekkel történő ellátása volt az észak-magyarországi régióban. A Visimpex termékei mára országszerte elérhetők, köszönhetően kiépült értékesítői hálózatának és webáruházának.

A kezdeti időszak sikereit folyamatos bővítések jellemezték mind a forgalmazott csavarok, kötőelemek és egyéb rögzítéstechnikai termékek területén, mind a vállalat dolgozói létszámában.

Bővül a raktár: öt év folyamatos fejlődés alatt a társaság kinőtte bérelt raktárépületét, ezért 2003-ban 5000 m²-es földingatlant vásárolt a Győri Nemzetközi Ipari Park területén, ahol saját beruházásban modern irodaépület és raktárcsarnok épült. Újabb öt év elteltével a csavarraktár bővítése vált szükségessé, így 2008-ban az alapterületet 600 m²-rel, majd 2016-ban további 1500 m²-rel növelte.

A Visimpex-Hungary Kft. kínálatát képezik mind az ISO és DIN szabvány szerint legyártott csavarok, mind a műszaki rajzok alapján egyedileg készült kötőelemek - fémből, különféle ötvözetekből és műanyagból egyaránt, akárcsak az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő építőipari ragasztók, ipari spray-k, munkavédelmi felszerelések, hegesztéstechnikai termékek.

CSR[szerkesztés]