Szerkesztővita:Zso

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Zimmy 15 évvel ezelőtt a(z) Merkúr témában

Üdvözlet[szerkesztés]

Üdvözlet! Üdv a Magyar Wikipédiában! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a Segítség! lapokon, akkor a portán vagy a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~. Sok sikert és jó szerkesztést!

--DHanak :-V 2005. szeptember 13., 18:28 (CEST)Válasz

A magyar nyelvűt használod?[szerkesztés]

Szia! Én is üdvözöllek minálunk! Ha megengedsz egy kérdést. Azt írod, hogy gyakran használod a Wikipédiát. Megkérdezhetem, hogy melyik nyelvű változatra gondolsz?

Köszi, nyenyec  2005. szeptember 16., 20:46 (CEST)Válasz

Hát inkább az angolt. A magyarban gyakran nem találom meg, amit keresek... :( De hát éppen ezért próbálok segíteni, remélem, futja majd az időmből. Remélem2, hogy megkapod, kedves nyenyec, ezt az üzit így is.

Sok vidámságot:

--Zso 2005. szeptember 18., 15:37 (CEST)Válasz

Wikipédia:Műhelyek[szerkesztés]

Szia! Hadd ajánljam figyelmedbe az oldalt. Ha van kedved csatlakozz valamelyik aktív műhelyhez. Szajci reci 2008. március 31., 08:59 (CEST)Válasz

Merkúr[szerkesztés]

Szia! Én nem vagyok az űrkutatásban nagyon otthon. Mostanában állandóan a Mars szondáról volt szó, mintha ott is a víz körül forgott volna minden, ezért írtam automatikusan Marsot. Még jó, hogy van, aki figyel. :) – Zimmy mondj el mindent 2008. július 5., 22:25 (CEST)Válasz