Szerkesztővita:Tamas90

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Teemeah 14 évvel ezelőtt
Köszöntünk a Wikipédiában, kedves Tamas90!

Üdvözlünk!

Figyelmedbe ajánljuk:

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és a forrásaid pontos megjelölésére!


Mentor · Ha akarod, akkor melléd áll egy segítő, a te személyes mentorod, és segít a szerkesztéssel kapcsolatos gondjaidban. Ide kattintva találsz erről többet. | Segítség · Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra is írhatsz kérdéseket. Ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni. | Tudakozó · Egy tudakozót is működtetünk. Ott viszont olyan kérdésekre kaphatsz választ, amit egy lexikonban keresne az ember.


Ha van kedved, mutatkozz be szerkesztőtársaidnak, ide kattintva. A szerkesztői lapodon írjál az érdeklődési körödről, nyelvtudásodról. Az a lap csak a tiéd. Kialakításához segítséget itt találsz. | Vitalapja, „szerkesztővitája” is van minden szerkesztőnek, mint ez a lap itt. Aki neked üzenni akar valamit, az ide fog írni, téged pedig egy sárga csík a lap tetején automatikusan figyelmeztet az új üzenetre. A cikkeknek is van vitalapjuk, ott a cikk kialakítását tárgyalják meg az érdekelt szerkesztők. | Kérünk, hogy az eszmecserék során így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Timish levélboksz 2009. október 25., 14:48 (CET)Válasz


If you don’t speak Hungarian, please click here.

Kép[szerkesztés]

Szia, kérlek, ha képet dolgozol át, mint Fájl:Apng assembling hu.svg ez esetben, add meg a pontos linket (annyi sajnos nem elég, hogy "angol wikipédia), illetve kérlek ügyelj az alábbiakra:

  • tüntesd fel a kép eredeti szerzőit név szerint
  • az eredeti képen lévő licenc alatt kell publikálnod a változtatott képet. Ez a kép nem GFDL hanem {{cc-by-sa-3.0}} alatt van eredetileg, így a licenc szablyaz szerint nem teheted a változtatott képet más licenc alá.

javítottam a képen az eredeti alapján a forrást és a licencet, kérlek nézd meg és legközelebb már hasonlóan járj el.

Képekkel segítenek az alábbi sablon linkjei (ne ijedj meg tőlük, nem kell mindet betéve tudni, csak jó, ha kéznél vannak a segítségoldalak).

+ 1 tipp, az ilyen szabad képeket érdemesebb a http://commons.wikimedia.org oldalra tölteni, nem ide, az eredeti kép is a Commonsból való :) – Timish levélboksz 2009. október 25., 14:47 (CET)Válasz