Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:TGWH

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Misibacsi 13 évvel ezelőtt a(z) Knights and Merchants I-II témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves TGWH!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: misibacsi*üzenet 2010. augusztus 21., 09:43 (CEST)Válasz

Knights and Merchants I-II[szerkesztés]

Szia!

A szavak tömeges vastagítását ki kellene szedni, mert nem szoktuk ilyen mennyiségben alkalmazni, csak azoknál a szavaknál, amiknél nincs belső hivatkozás, és valami miatt ki kell emelni őket. misibacsi*üzenet 2010. augusztus 21., 09:43 (CEST)Válasz


Üdv, jelenleg ennyire futotta az időmből, az angol wikire csak így tudtam hivatkozni. Remélem így már jó lesz :D További jó munkát!
TGWH

A javaslataid szerint átalakítottam, és a maradék linkeket is átírtam. Szerintem ez már lehetne a végső változat.

Sajnos még most sem jó. Más nyelvű Wikipédiákra nem hivatkozunk! Ezeket távolítsd el légy szíves ("en.wikipedia.org/wiki ...").

A két résszel együtt foglalkozunk, és itt pusztán egy rövidebb ismertetőt szeretnénk közölni, mivel a magyar rajongói oldalon, a Knights and Merchants Magyarország (Kam M) honlapján és fórumán számtalan információ megtalálható, természetesen magyarra fordítva.

Ez nem enciklopédiába való megfogalmazás. A cikknek teljesnek kell lennie, nem pedig külső oldalak reklámjának. Ha utalni akarsz rájuk, legyen a "Külső hivatkozások" között, de egy fórum oda se való, azt felejtsd el.

Az egér link szerinted hova mutat, megnézted? misibacsi*üzenet 2010. szeptember 4., 23:06 (CEST)Válasz


Ma átjavítottam a cikket a fenti kifogások alapján. Nézd meg, hogy mi változott benne (a Laptörténetben össze lehet hasonlítani), és e szerint járj el a továbbiakban. misibacsi*üzenet 2010. szeptember 18., 09:17 (CEST)Válasz