Szerkesztővita:Szabo Tamas/Archiv1Subcsonk

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Szabo Tamas 17 évvel ezelőtt a(z) igy is lehetne témában

451 Fahrenheit--Mihasznay-Kibitz Godson fóruma 2007. március 24., 18:00 (CET)Válasz

Kedves Godson, nálam csak annyiról van szó, hogy mindig is lassú felfogású voltam. Amikor megkésve megtaláltam a tanumányt a "gang rule" ról és pontgyüjtésröl, akkor már nem olyan titokzatos az egész. Söt csalódtam, hogy ennyire egyszerü. A lassú felfogás elönye, hogy hátulról figyelem a rohanást, kivülröl a ketrecet. db007 2007. március 24., 18:05 (CET)Válasz

Ez a lap egyébként arra nagyon jó, hogy innen már nincs tovább, itt már a világvégi szakadékban lógázik a lábunk...:) Úgyhogy nagyon nyugis hely nyugis beszélgetéshez!
A gang-kép annyiban pontosításra szorul, hogy a sikerhajsza némi neolitikumi munkamegosztást azért már létrehozott: vannak kulizásra specializálódottak, és vannak őrizőik. Ha jól megfigyeled, egyirányú a folyamat: a kulik egy része szívesen és gyakran belekontárkodik az őrizésbe, de akiből őriző lesz, az már nem nagyon kuliz.
És persze megjelenik minden idők lézengő rittere, a kritikai értelmiségi is, például: Mihasznay-Kibitz Godson fóruma 2007. március 24., 18:20 (CET)Válasz

Nagyon jó: neolitikum. Ma belefáradtam a sok billentyüzésbe, valamint Kata eltalálta a vita végén, körbeforgunk. De igazad van figyelni néha érdekes lehet, csak nem szabad belenyúlni (újra Kata tanulsága) ez a billentyüzés fáraszt. Kezdem érteni a rejtjeles szólamaidat (környezetkimélö, energiatakarékos), még tanulnom kell. Mára elbúcsúzom. db007 2007. március 24., 18:29 (CET)Válasz


igy is lehetne[szerkesztés]

Idézetek Nyenyec blog-ról, azért másoltam ide, mivel ezek jóindulatú idézetek, talán segitenek megegyezni? Amit itt kiemeltem a blogról, helyesen kritizál, de azt sajnos ö is is igy csinálja:

Enron / Ady Endre http://nyenyec.blogspot.com/search/label/politika

"A magyar társadalomnak annyira vérében van a panamázás, hogy aki netán a puritánt meri játszani, elveszett." (megjelennek a "gang" többi tagjai: Vita:Esszé ) (..... Szubcsonk vita a napokban)

Noam Chomsky http://nyenyec.blogspot.com/2007/03/chomsky-irnrl-irakrl-hamaszrl-izraelrl.html

"seprik le egyből valami kényelmes elhárító mechanizmussal" (Nyenyec: "nem értem mit is akarsz mondani") ("lottoszámok, gázművek telefonszáma" : Vita:Esszé )

"nyomja el a mainstream média öncenzúrája a kényelmetlen információkat" (User:Tgr : Szubcsonk-vita, Vita:Erős vár a mi Istenünk)


db007 2007. március 26., 06:20 (CEST)Válasz