Szerkesztővita:PintérVivi

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Samat 2 évvel ezelőtt a(z) Meghívó az áprilisi személyes találkozóra témában

Meghívó a szombati online találkozóra[szerkesztés]

Szia!

Azért kapod ezt a levelet, mert az utóbbi időszakban csatlakoztál a magyar Wikipédia szerkesztőségéhez, és szeretnénk segíteni neked abban, hogy minél könnyebben beletanulj a Wikipédia használatába. Szombaton este lesz egy online találkozó. A találkozón tervezünk két rövid bemutatót (a vizuális szerkesztőről és a Wikidatáról), melyek segíthetnek elsajátítani néhány hasznos szerkesztési ismeretet. Ha van kedved, csatlakozz te is! A találkozóval kapcsolatos kérdésedet itt tudod feltenni.

Samat, 2022. február 24., 15:18 (CET)Válasz

Bosch csoport[szerkesztés]

Szia, a kérdésed kapcsán megnéztem a szócikket és inkább kitakarítottam. A szöveg amelyben a számokat átírtad full brossúra. A Wikipédia nem lehet cégek szócsöve, nem ingyenes reklámfelület vagyunk, így a korábban mások által beírt reklámszöveget eltávolítottam. Nagy részük a bosch különféle oldalairól volt másolva, ami ráadásul szerzői jogi gondokat is felvet, a wikipédián nem szerepelhetnek jogvédett szövegek. Az így maradt csonkot érdemes feljavítanod, ha van kedved, de a számokra, amiket megadtál, források kellenek. Lehetőleg független, megbízható források, amelyek nem a cég honlapjai és nem fizetett prcikkek. Olyan információt, ami még nem jelent meg publikusan sehol ("majd megjelenik"), ne írj kérlek a szócikkbe. Csak olyasmit, ami leellenőrizhető. Gondolom a Boschnak dolgozol, kérlek vedd figyelembe a fentieket, még egyszer szeretném hangsúlyozni, hogy a Wikipédia nem a Bosch kiterjesztett brossúrája és ingyenes reklámfelületként sem funkcionálunk. Szépen is meg lehetne csinálni a szócikket, úgy, hogy a Boschnak se legyen kellemetlen, ahogy kinéz, de objektív, reklámmentes is legyen, független forrásokból alátámasztva. Üdv Xia Üzenő 2022. február 25., 17:25 (CET)Válasz

Meghívó a márciusi online találkozóra[szerkesztés]

Szia!

Azért kapod ezt a levelet, mert az utóbbi időszakban csatlakoztál a magyar Wikipédia szerkesztőségéhez, és szeretnénk segíteni neked abban, hogy minél könnyebben beletanulj a Wikipédia használatába. Szombaton este lesz egy online találkozó. A találkozón tervezünk legalább két rövid bemutatót (a szócikkek felépítéséről és a képek feltöltésével kapcsolatos jogi ismeretekről), melyek segíthetnek elsajátítani néhány hasznos ismeretet. Ha van kedved, csatlakozz te is! A találkozóval kapcsolatos kérdésedet itt tudod feltenni.

Samat, 2022. március 23., 00:07 (CET)Válasz

Meghívó az áprilisi személyes találkozóra[szerkesztés]

Szia!

Azért kapod ezt a levelet, mert az utóbbi időszakban csatlakoztál a magyar Wikipédia szerkesztőségéhez, és szeretnénk segíteni neked abban, hogy minél könnyebben beletanulj a Wikipédia használatába. Szombaton délután lesz egy személyes találkozó Budapesten, ahol lehetőséged van arra, hogy feltedd a Wikipédiával kapcsolatos kérdéseidet, segítséget kapj, ha elakadtál valahol, valamint beszélgess, megismerkedj más szerkesztőkkel. Ha van kedved, gyere el te is! Ha kérdésed lenne a találkozóval kapcsolatban, itt tudod feltenni.

Samat üzenetrögzítő 2022. április 27., 23:30 (CEST)Válasz