Szerkesztővita:Pancser75

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt CFC 14 évvel ezelőtt
Köszöntünk a magyar Wikipédiában!

Üdvözlünk!

Mivel első szerkesztéseid a magyar Wikipédiában a labdarúgáshoz kapcsolódnak, ezért első lépésként javasoljuk, látogass meg néhány hasznos oldalt, amelyek segítségedre lehetnek a szócikkeid írásakor:

  • Labdarúgásportál: színes, összefoglaló, tartalomajánló lap.
  • Mintaszócikkek: néhány hasznos minta arról, hogyan írhatsz jó cikket labdarúgókról, labdarúgócsapatokról, avagy bajnokságokról.
  • Irányelvek: irányelvek, amelyek egyrészt szabályozzák a szócikkek elnevezéseit és felépítését, másrészt elősegítik a közös munkát.

Amennyiben kedvet érzel, csatlakozz kis létszámú, de annál lelkesebb csapatunkhoz a Labdarúgásműhelyben. Nincs más dolgod, mint itt beírnod a neved és néhány szót arról, hogy miről szeretnél írni.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon, melynek kialakításához segítséget itt találsz. (Itt írhatsz például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk!

Szia,

Köszi, hogy segítesz. Csináld bátran az EL-frissítést, nem nyúlok bele. - CFC vita 2009. július 9., 19:27 (CEST)Válasz

Annyit hadd segítsek, hogy az eredményeknél vagy kettőspontot, vagy hosszú kötőjelet használunk. A wikin kezdetek óta a kötőjel dominál, ezért mindenhol próbálom arra javítani, ahol csak járok. A hosszú kötőjelet sem ördöngösség előcsiholni: lenyomva tartod a sima ALT-ot, majd bebillentyűzöd a numerikus számpadon a 0+1+5+0 kombinációt. - CFC vita 2009. július 22., 07:01 (CEST) köszönöm a segítségetVálasz


Neked is: Addig nem írunk be továbbjutót, amíg a mérkőzés be nem fejeződött. Hiába 10-11 gólos a különbség, ennyi tisztelet jár az első szereplését ünneplő Mogrennek. - CFC vita 2009. július 22., 22:02 (CEST)Válasz

Most már beírhatod, megjelölöm. - CFC vita 2009. július 22., 22:23 (CEST)Válasz

Rendben ezután igy teszek.

Okés, remélem nem vetted sértésnek, nem az akart lenni. Egyszerűen csak védem a kis csapatokat, és az alapelveket, miszerint csak akkor írható be valami, ha már lefújták. :-)

Más... Vállalod, hogy az osztrák Bundesligát frissíted majd, mert beírtalak ide. - CFC vita 2009. július 23., 08:14 (CEST)Válasz

Nem vettem sértésne és az Osztrákokat vállalom és besegíttek ahol tudok.