Szerkesztővita:Oftess

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt DenesFeri 3 évvel ezelőtt a(z) Öves szkolopendra 2 témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Oftess!
Non-Hungarian speakers, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Istvánka posta 2010. január 14., 08:04 (CET)Válasz

Árpád híd[szerkesztés]

Szia! Ez miért kellett? Ne haragudj, de ez kissé gyerekes (na jó, kamaszos) reakció (ami meglepő egy 1982-ben, azaz legalább 28 éve fényképeket készítő embertől). Az általad említett kép (Árpádhíd2.jpg) ugyan most nem szerepel a szócikkben, de törölve azért nem lett. Ahelyett, hogy vandalizálod a cikket, a konstruktív megoldás az lenne, hogy írsz a cikk vitalapjára, vagy még inkább a Budapest-műhely vitalapjára (azt vélhetően több ember olvassa), ha kíváncsi vagy mások véleményére, hogy érdemes-e betenni a cikkbe a képet.

További lehetőség, hogy a képet áttöltöd a Commonsba, és akkor a cikk külső hivatkozási között szereplő Commons megfelelő kategóriája kattintva elérhető lenne az általad készített kép.

Üdv: Szaszicska vita 2010. július 26., 07:55 (CEST)Válasz

MSZMP és MDP angol elnevezése[szerkesztés]

A pártok idegen nyelvű elnevezése nem egyszerű egyenes fordítással áll elő, a többértelműségek miatt ez nem is lehetséges. Mindkét párt kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerrel rendelkezett (ráadásul állampártként ez az államközi kapcsolatok része is volt), ezért volt nekik hivatalosan használt angol elnevezésük. Ezek szerepeltek az angol cikkben, ezeket állítottam vissza. A nem következetesen végigvitt módosításaid miatt egyébként a belső linkek rendszere is elveszett volna.

Peyerk vita 2011. március 22., 09:22 (CET)Válasz

Születési dátum[szerkesztés]

Szia. 2011-ben volt egy szavazás arról, hogy élő személy életrajzának bevezetőjében hogyan jelöljük a születési időt. Ez úgy került megszavazásra, hogy (hely, dátum –). Itt található a szavazás: [1]. FarkasgergelyÜzenet 2012. július 18., 11:36 (CEST)Válasz



Kedves Oftess!

Azok közé tartozol, akik 2013-ban gazdagították a Wikipédia cikkanyagát, és ezáltal egy kicsit hozzáférhetőbbé tették a világra vonatkozó ismereteket.

Köszönetet mondunk a munkádért, és bízunk benne, hogy továbbra is kitartasz a közösen szerkesztett enciklopédia mellett.

Viszontlátásra az új évben is!

Wikimédia Magyarország Egyesület

Értesítés blokkolásról[szerkesztés]

Blokkolva
Blokkolva

Szerkesztési jogaidat destruktív szerkesztéseid miatt 1 hónapra felfüggesztettük. Ha szeretnél érdemben hozzájárulni az enciklopédia fejlesztéséhez, megteheted a blokk lejárta után, addig azonban ne szerkessz, mert a blokk automatikusan meghosszabbodik! Ha szerinted a blokkolás félreértés következménye, lépj kapcsolatba valamelyik adminisztrátorral a megadott e-mail címükön! A blokk részletesebb indoklása: WP:CIV Csigabiitt a házam 2014. január 30., 11:13 (CET)Válasz

Öves szkolopendra[szerkesztés]

Szia Oftess!

Kérlek, hogy többet ne vandálkodj. Ne cseréld össze-vissza a különböző dolgok helyeit; ha van plusz és megbízható adatod, azt a megfelelő helyre írd be. Üdv. DenesFeri vita 2020. október 30., 09:55 (CET)Válasz

Kértelek, hogy fejezd be! DenesFeri vita 2020. november 3., 09:51 (CET)Válasz

Öves szkolopendra 2[szerkesztés]

Fejezd már be! DenesFeri vita 2020. december 2., 09:46 (CET)Válasz