Szerkesztővita:MolnarG

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Rodrigo 15 évvel ezelőtt a(z) Üdvözöl Rodrigó! témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves MolnarG!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a Wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide.. Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a Kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti Tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Karmelaposta 2008. február 3., 23:46 (CET)Válasz

Mentorálás[szerkesztés]

Ráírtam egy üzenetet Rodrigo vitalapjára, hogy keresed. Addig is, amig jelentkezik, fordulj nyugodtan hozzám, ha valamit kérdezni szeretnél. Itt tudsz üzenetet hagyni nekem: User_vita:Karmela. Karmelaposta 2008. február 3., 23:46 (CET)Válasz

Üdvözöl Rodrigó![szerkesztés]

Vagy erre a lapra, vagy az én vitalapomra írhatsz kérdést, és 12 órán belül megválaszolom.

Ha gondolod, miután beleolvasgattál a fenti üdvözlő szövegben ajánlott útmutatókba, egy téged érdeklő szócikket megpróbálhatsz bővíteni. A Homokozóban nyugodtan kísérletezhetsz! Fontos lehet, hogy a kék színű linkek létező lapokra mutatnak, a piros szinűek pedig olyan lapokra, amik még nem léteznek - bármely szerkesztő megtöltheti őket tartalomal, ha van értelme.

FONTOS! Minden egyes karakter változtatás rögzítve van a Wikipédiában, hogy ki-mikor, mit dolgozott, ez nagy segítség a rendes szerkesztőknek, és jó védelem a vandálok ellen.

Sok sikert: – Rodrigó ⇔ ITT ÍRHATSZ NEKEM ⇔ 2008. február 4., 00:35 (CET) Válasz

(UI:a szerkesztők nevére kattintva azok bemutatkozó lapja megjelenik - a nevük mögötti szöveg vagy jel pedig az üzenőfalukra visz - a szócikkeket nem írjuk alá, viszont a "vitalap"-on lévő hozzászólásokat mindig.)


Mivel teljesen passzív vagy, nem lehet elérni, így a mentorálás felfüggesztve. ha bármikor kell segítség, jelezd!!! – Rodrigó 2008. augusztus 12., 19:52 (CEST)Válasz