Szerkesztővita:Magannyomozo

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Rodrigo 16 évvel ezelőtt
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Magannyomozo!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Armyyour üzenőfal 2007. augusztus 12., 18:49 (CEST)Válasz

Szia! Hadd hívjam fel figyelmedet arra, hogy a wikipédia nem reklámfelület, tehát a saját vállalkozásodra, irodádra, stb. mutató hivatkozásokat sajnos el kell, hogy távolítsuk. Köszönöm megértésedet! Data Destroyer 2007. augusztus 12., 20:49 (CEST)Válasz


Bocsi. Köszönöm a figyelmeztetést. Teljesen töröljem magam? Feltöltöttem két képet Magannyomozo névvel, töröljem őket?--Pusi 2007. augusztus 13., 12:39 (CEST)Válasz

(A tegező forma remélem megfelelő) Azt javaslom, hogy rendőrségi, nyomozói módszertani és szervezeti, jogi témájú cikkeket szerkessz, hisz ezzel a széles nyilvánosság előtt igazolod hozzáértésed, valamint saját magad számára is rendszerezni tudod aktuális ismereteidet. A Userlapodon elhelyezhetsz linket, ami a vállalkozásodnak a lapja, magyarázósorral, de a "Userlap" rólad, illetve wikipédiás munkádról szóljon. Az magánnyomozó név önmagában nem sért belső irányelvet.

van munka a témában, szinte alig van cikkünk:

Üdv: --Rodrigó 2007. augusztus 13., 13:04 (CEST)Válasz