Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:Kormika40

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Rodrigo 16 évvel ezelőtt a(z) Mentor jelentkezik témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Kormika40!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a Wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon is érdeklődhetsz.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! – Rodrigó 2007. december 9., 07:32 (CET)Válasz

Mentor jelentkezik[szerkesztés]

Üdv, Rodrigó vagyok, naponta egyszer körülnézek a wikipédián, így rendszeresen segíthetek. Olvasd át a fenti szöveget, a kékkel jelölt hivatkozások fontos információkat tartalmaznak. Bármely lap szerkesztési nézetét megtekintve láthatod, milyen kódokkal állították elő - amiket zömmel más lapokon felhasználhatsz.

Csak a vitalapokon írjuk alá hozzászólásunkat, de ott mindig, ezzel a kóddal: – ~~~~. Ez mentéskor átcserélődik az aláírásra, ami testre szabható. A személyes üzenőlapok (ez is vitalap, de a felhasználó nevéhez tartozik) az aláírásban néha grafikusak, nálam ez a kettős nyíl.

Más Személyes userlapját szinte sosem, vagy csak tulajdonosi engedéllyel szerkesztjük, így kérlek ellenőrizd, hogy jó-e, illetve tetszés szerint egészítsd ki.

Üzenetet, kérdést tehát itt hagyhatsz nekem: User_vita:Rodrigo De e-mail címemere is írhatsz (az a bal oldali oszlopban alulfelé jelenik meg, ha a userlapomon vagy)

Írd le nekem, mi érdekel, vagy milyen szócikket szeretnél elkezdeni!

Mégegyszer jó munkát, nézelődést:– Rodrigó 2007. december 9., 07:53 (CET)Válasz