Szerkesztővita:Karmela/Archívum 114

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Minden fakszni nélkül

Kedves Karmela, sajnos nem tudtam közvetlenül belekontárkodni a bemutatkozó szövegedbe, ahogy pedig ajánlod, ezért itt okvetetlenkedem. A következő mondatod így korrigálnám: a Wikipédiánál szívből élvezem, hogy a terveimet magam valósíthatom meg, és hogy olyat nem kényszerülök megvalósítani, amit nem én terveztem. Valamelyik későbbi mondatodban pedig a de kotőszó elé nem tettél vesszőt. Szerintem spácium (ti is így hívtátok anno a szóközt?) elé mindenképpen kellene valamilyen írásjel. Wie denkst Du? :-) (Sajnos nem tudom jobban kiemelni a változtatásokat, mint hogy megvastagítom őket, de így nemigen látszanak.) Voxfax vita 2019. április 24., 16:23 (CEST)

Köszönöm szépen, most ki is javítottam ezeket a hanyagságokat. Hogyan keveredtél a bemutatkozó lapomra Voxfax? Helyesírásellenőrző bot vitt oda? Az utóbbi időben nem voltam valami aktív, aligha abból fakadóan jöttél. --Karmela posta 2019. április 25., 09:07 (CEST)

Igazán nincs mit. Nem tudom, hogy van-e egyáltalán helyesírás-ellenőrző bot. Ha valamely cikkbe belepiszkálok, megnézem, hogy ki írta, feltehetően nem fog-e megbántódni miatta. Tegnap a PSA-ról írt cikkedet néztem meg, hogy a 0,95 ng/ml-es laboreredményem jó-e, illetve milyen adatnál kellene aggódnom. Cikked megnyugtatott. Viszont olvastam valahol, hogy ez önmagában nem ad bizonyosságot a rettegett betegség tekintetében. A rektális tapintást már 5. éve mellőzi a fiatal dokim. Az idős rendelése kiszámíthatatlan. Hetente egyszer rendelnek ugyanott, 3 hónapos előjegyzéssel, nem tudják előre megmondani, ki mikor rendel. Különben gyakran találkozom kitűnő szócikkeiddel. Szeretem őket. Üdvözlettel: Voxfax vita 2019. április 25., 09:23 (CEST)

Allap

Szia Karmela! Erre az allapra szükséged van még? Szerkesztő:Vénróka/próbalap/Kolozsvári Magyar Királyi Ferenc József Tudományegyetem. Csak azért kérdem, mert van benne egy hibás citlib paraméter, benne van az ezeket gyűjtő kategóriában. Kösz előre is, ha ránézel. Palotabarát vita 2019. június 18., 20:38 (CEST)

Töröltem, köszönöm. --Karmela posta 2019. június 22., 19:43 (CEST)

videojáték keresés a Wikipédián

Kedves Karmela!

Jó régen volt, hogy az AWB szövegkereső rejtelmeihez adtál néhány tanácsot, ezért fordulok most hozzád kínomban, ha tudnál segíteni.

Talán olvastál arról, hogy a video o betűjének meghosszabítását találták ki a nyelvészek, 1-2 éve már; most követni akarnánk a szabályt. Jó pár ezer lapon már ki van javítva, de ha a Wiki text search-hoz beírom pl. a videojáték szót, akkor jelen pillanatban 335 találatot ad. Ha elindítom a cserét, semmit nem talál. Ekkor jön a Wikidata, ahol már egy csomó o-t kicseréltem, de hiába. Mit csináljak? Köszönettel: – Porrimaeszmecsere 2019. szeptember 26., 19:24 (CEST)

Porrima:

A keresést a sablonokkal kezdted? Ugyanis ott érdemes, nem a fő névtérben. Ha egy sablonban előfordul a szó, akkor az összes olyan helyen is mutatkozni fog a szó, ahol használták a sablont, így túl sok találatod lesz.

Egy másik dolog: az AWB-ben felül, a Plugins és a Tools között van egy olyan pont is, hogy Options. Ha ott kiveszed a Follow redirects mellől a pipát, akkor az átirányításokat nem oldja fel hanem megmutatja, ha magában az átirányításban fordul elő a szó.

Segített ez, vagy ezek után is túl sok találatod van?

--Karmela posta 2019. szeptember 27., 22:30 (CEST)

Szia Karmela! Itt e pillanatban is 335 lapot listáz a videojáték szóra; nem mondom, hogy ezt mindet átnéztem, de részben nincs sablon, részben a sablonban nincs ilyen szó. A Follow redirects nálam nem volt kipipálva, de akár van pipa, akr nincs, csak 335 van a listán. Jelzem, hogy itt nem linkekről van szó most, hanem text keresésről (Wiki search (text)). Nem tennéd meg, hogy Te magad is lekérnéd a listát? Köszönöm! – Porrimaeszmecsere 2019. szeptember 27., 22:47 (CEST)

Porrima:

Pedig de, vannak sablonok bőven. Ezeket úgy lehet megtalálni hogy

  • először minden névtérre keresel, például Wiki search (text) (all NS),
  • a listában kiválasztod az összes elemet Ctrl-A,
  • majd a listához meghívod a jobbegeres menű Filter pontját,
  • és a namespaces to keep rovatban pipát teszel a Sablon: mellé
  • majd rákattintasz az Apply gombra.

--Karmela posta 2019. szeptember 27., 23:15 (CEST)

No, itt már mutatkozik valami! Csak azt nem értem, hogy a 4 sablon (Sablon:Kezdőlap kiemelt cikkei/2010-16-2 Sablon:KezdőlapKiemeltCikkek/2008-50 Sablon:Windows-komponensek Sablon:Átjáró-ciklus) közül a 2 kezdőlapos hogy zavar be, de ez már nem gond, csak annyiban, hogy holnapra marad. Nagyon köszönöm az útmutatást! – Porrimaeszmecsere 2019. szeptember 27., 23:26 (CEST)

Karmela, ismételten köszönöm a segítségedet, de úgy gondolom, hogy elég időt szántam a témára igazi eredmény nélkül. A tegnap este fentebb írt 4 sablont kijavítottam, de nem tűntek el a találatok. A főnévtér jelenleg 209 találata között sablon nincs, az összes névtérből csak 1000 jelenik meg, azok között sincs sablon, a 209 találat szövegében ilyen karaktersorozat nincsen; eddig tartott a türelmem. – Porrimaeszmecsere 2019. szeptember 28., 21:04 (CEST)

Jórgosz

Nagyon szeretem látni, hogy itt sertepertélsz! :) Mindig olyan megnyugtató vagy. – Burumbátor Súgd ide! 2019. december 11., 19:03 (CET)

@Burumbátor: Köszönöm. --Karmela posta 2019. december 11., 19:05 (CET)

Engedély képekhez

Köszi a tájékoztatást, megpróbálok engedélyeket szerezni! Gnagyrobi vita 2020. január 5., 08:59 (CET)

Kérdés 2020. január

Szia,

megtennéd hogy segítenél a következő ügyben?

1. tudomásom van arról hogy egy adminisztrátornak nem feltétlenül kötelessége reagálni (tehát pl. a nem észrevételt kizárnám, mert aktív volt az adott időszakban), de kiváncsi lennék miért nincs reakció, főleg hogy másodszorra meg is kértem hogy reagáljon, illetve korábban mindig reagált

2. Az előbbitől függetlenül, ha Te tudnál nekem válaszolni az ott feltett kérések/kérdésekre, akkor az 1.-es pontot ignorálhatjuk is...

Köszönöm, Üdvözlettel(KIENGIR vita 2020. január 29., 12:49 (CET))

Szia @KIENGIR: a szerkesztések jóváhagyása elsősorban a járőrökre tartozik, ez az üzenőfaluk: Wikipédia:Járőrök üzenőfala. Megjegyzem ha egy változtatás nem konfliktusos és jól forrásolt, akkor általában hamar jóváhagyják minden extra szólás nélkül is. Ha mégsem, akkor érdemes csak külön szólni nekik. Minden admin egyben járőr is, csak én most nem érek rá. A legjobb tehát ott szólni, ahol többen is látják.
@Hungarikusz Firkász: nevében pedig nem tudok mit mondani, nem ismerem az okait.
--Karmela posta 2020. január 29., 19:14 (CET)
Köszönöm válaszodat!
Megfontolom a továbbiakat, de azért azt hozzátenném, hogy itt nem konfliktusos/forráshiányos kérdés áll fenn, saját tapasztalat hogy magyar wikipédián van hogy hónapok múltán hagynak jóvá valamit, mert addig észre sem vette senki, azaz nem járőrözött senki arrafelé, szóval ez inkább erőforráshiánynak tűnik. Remélem H. Firkász ad majd valami magyarázatot az ignorancia indokaként.(KIENGIR vita 2020. január 30., 17:30 (CET))

Cikk Boros Anitáról

Szia, a segítségedet szeretném kérni az alábbi kép törlésével kapcsolatban: https://commons.m.wikimedia.org/wiki/File:20191119_BGA_8128_pp_copy.jpg véletlenül töltöttem fel üresen. Segítségedet előre is köszönöm! – Kiss Rebeka itm vita 2020. március 16., 18:57 (CET) Szintén szeretném a segítségedet kérni az alábbi szócikk törlésében: https://hu.wikipedia.org/wiki/Boros_Anita kisebb vita alakult ki a szócikk kapcsán, a fenti módosításokkal nem szeretné ÁT asszony, ha fent lenne a cikk, legfeljebb a későbbiekben újra létrehoznánk köszönöm! – Kiss Rebeka itm vita 2020. március 16., 18:59 (CET)

Kiss Rebeka itm:

Amint látom, a kép (már?) nem üres, időközben sikerült feltöltened.a megjelölt képet nem szerettem volna feltölteni
Ami a cikk törlését illeti: Ha valaki a Wikipédiára való a nevezetessége folytán, akkor csak a róla szóló cikk tartalmáról és formájáról lehet vitatkozni, de reménytelen vállalkozás töröltetni egy forrásokkal bizonyíthatóan nevezetes személy cikkét a Wikipédáról olyan címen, hogy a cikk az érintettnek nem tetsző. Én adminisztrátorként is csak olyasmit törölhetek, ami vagy nyivánvalóan nem is cikk, vagy amiról egy törlési megbeszélésen úgy dönt a szerkesztőség, hogy témájánál vagy tartalmánál fogva egyáltalán nem való a Wikipédiára.
Egy törlési megbeszélés elindításának formalitásaiban persze tudok segíteni ha kéred, ám nem ajánlom, reménytelen.
Látom, hogy már vannak segítőid a gyakorlott Wikipédisták közül, kérlek fontold meg, hogy mit is alakítanak a cikken és miért. A cikkek a Wikipédián többek együttműködésével alakulnak ki.
--Karmela posta 2020. március 16., 19:54 (CET)

Köszönöm, közben a “mentorom” válaszolt és segített, hogy mit miért és hogy írtak át – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Kiss Rebeka itm (vitalap | szerkesztései) 2020. március 16., 20:40‎ (CET)

Cikk: Patxi Xabier Lezama Perier

Karmela, ismételten köszönöm a segítségedet, Vissza kell állítanom és meg kell javítanom a törölt oldal esetleges problémáit. Patxi Xabier Lezama Perier. Segítségre van szükségem a fordításban.– 85.84.1.33 (vita) 2020. április 7., 01:32 (CEST)


User:85.84.1.33 Jó, visszállítom a törölt szöveget, hogy ki tudd javítani. --Karmela posta 2020. április 7., 17:34 (CEST)

@Vépi: Kérlek, hogy egy idő után, amikor lezárult a cikk javítása, értékeld újra a cikket, és járj el belátásod szerint. --Karmela posta 2020. április 7., 18:28 (CEST)

Azt hiszem, összetévesztettél. Nem foglalkoztam vele. – Vépi vita 2020. április 7., 18:40 (CEST)

Én úgy látom, maga a létrehozó tette ki rá a gépi sablont. – Pagony foxhole 2020. április 7., 18:47 (CEST)

@XXLVenom999: Téged illet a Vépihez intézett kérésem. --Karmela posta 2020. április 7., 19:55 (CEST)

Én örülök neki ha megmarad a cikk, de ahhoz át kell írni hogy megszabaduljon a gépi fordítástól. Ha ez sikerül, természetesen boldog leszek, hiszen a cikkalany egyértelműen nevezetes és fontos. – XXLVenom999 vita 2020. április 7., 20:04 (CEST)

Üdvözlet, javítások történt, ha egyetért azzal, távolítsa el a címkét. Üdvözlet és köszönet az együttműködésért.– 85.84.2.29 (vita) 2020. április 8., 12:07 (CEST)

A cikk továbbra is botladozó, nehezen érthető szövegéből, valamint a hozzászólásaidban ejtett hibákból úgy sejtem, hogy nem tudsz, vagy legalábbis nem tudsz elég jól magyarul. Kérlek ne vedd rossz néven a kemény kritikát, de így bizony nem érdemes a magyar Wikipédiában próbálkoznod, mert csak másoknak okozol plusz munkát.
Hacsak nem akad egy segítőkész wikipédista aki helyrekalapálja a cikket, egy idő után bizony törölni kell majd, sajnálom.
--Karmela posta 2020. április 8., 18:51 (CEST)

Több wiki alapján összeeszkabáltam valamit, így az azonnalitól megmenekült, de persze a terület ismerői által tovább javítható. – Vépi vita 2020. április 9., 08:28 (CEST)

Köszönet érte! --Karmela posta 2020. április 9., 08:45 (CEST)

Sportszakember

Köszönöm, hogy áttetted, és azt is, hogy a bénázásomat helyrehoztad :) – Dodi123 vita 2020. május 24., 21:54 (CEST)

@Dodi123: Vicces volt, ahogy keresztbe szerkesztettünk :)
A négykezest még gyakorolnunk kell...
--Karmela posta 2020. május 24., 21:57 (CEST)
Nagyjából ugyanabban a pillanatban történhettek a szerkesztéseink, mert én wordben szerkesztettem a teljes szócikket, onnan másoltam be, és még meg tudtam nyitni a régi változatát a feljavítandók között. Csak az tűnt fel, hogy utána újként jelezte. Ezt nem értettem, majd láttam, hogy közben átkerült a főnévtérbe. Most kellene lottózni :-) – Dodi123 vita 2020. május 24., 22:01 (CEST)

CitLib hiba

Kedves Karmela!

Foglalkozom a CitLib sablon hibájával: a könyv megjelenési nyelvével kapcsolatosan csak egy nyelvre készült fel és több ilyen esetében "ismeretlen nyelvkód" hibát jelez ismert nyelvek esetén is.

Találtam megoldást (Lua programban szimulálom a wiki működését és ezzel leteszteltem, működik), de ehhez bele kell nyúlnom a programom szövegébe. Ez hosszú távollétem miatt több akadályba ütközik.

Tudnál-é nekem segíteni? Keresek egy mentort, lehetőleg olyat, aki meg tudja érteni a koromat (78 éves vagyok) legalább annyira, hogy ne taposson meg ismereteim hiánya miatt, vagyis vegyen engem komolyan, lehetőleg ne kezeljen le.

Addig is jól használható a Homokozó. Megkérlek: töröld a "Modul:MCitLib" (nem a "Sablon:MCitLib", mert az a teszthez kell) lapot, mert Modul:Homokozó/Pepo41/MCitlib lett helyette a tesztelésem tárgya. – Pepo41 vita 2020. május 30., 11:17 (CEST)

@Pepo41: Üdv újra a Wikipédiában!
A törlést megcsináltam.
Egy jól együttműködő társat lehet, hogy nehéz lesz találni. Érdekes az a kombináció, hogy valaki gyakorlott legyen a Luában is, a Wikipédián is, és ugyanakkor legyen megértő :)
Remélem, hogy csak olvassa valaki alkalmas társ ezt itt, és jelentkezik. Végül is több mint száz figyelőlistán rajta van ez a lap.
Amit tudok, segítek persze, de én sajnos nem vagyok benne a Luában és nem is vagyok valami folyamatosan jelen. Viszont megértem a kort :)
--Karmela posta 2020. május 30., 12:12 (CEST)

CitLib hiba 2.

Kedves Karmela!

Megvan a módosítás. Nézd át! Nem fut még a főtéren és még csak Sablon: MCitLib, azaz ismeretlen.

Cím1. (olaszul)  

Cím2. (olaszul)  

Cím3. (olaszul, magyarul)  

Cím4. (olaszul, magyarul, németül, spanyolul, románul)  

Cím4. (olaszul, magyarul, németül, spanyolul, románul)  

Cím4. (olaszul, magyarul, németül, spanyolul, románul)  

Cím5. (olaszul, magyarul, németül, románul)  

Nyilván csak szerkesztői módban látszik, hogy szerkesztő a vagy szóközzel, vagy vesszővel elválasztott nyelvkódjait lekezeli. El is vétheti a kódot, mert időben kap rá figyelmeztetést.

Ma még nem teljes ugyan a nyelvkód listám, de ezt folyamatosan bővítem a megfelelő táblázat alapján és szerintem annyire ritka nyelvek hiányzanak belőle, hogy gyakorlatilag ebből gond nem lehet (vagy majd menet közben kijavulnak a listám teljessé válásával).– Pepo41 vita 2020. május 31., 14:31 (CEST)

CitPer hibás nyelvkódkezelés kiküszöbölve

Várom észrevételeidet. Tovább megyek a CitWeb hasonló problémájával. Így egységes lesz a Cit sabloncsalád.

Szerző János: Ez a címe1. (olaszul) Kutyaélet, XII. évf. 77. sz. (1979. április 1.) Szerző János: Ez a címe2. (olaszul) Kutyaélet, XII. évf. 77. sz. (1979. április 1.)

Szerző János: Ez a címe3. (olaszul) Kutyaélet, XII. évf. 77. sz. (1979. április 1.)

Szerző János: Ez a címe4. (olaszul, magyarul) Kutyaélet, XII. évf. 77. sz. (1979. április 1.)

Szerző János: Ez a címe5. (olaszul, magyarul, németül, románul) Kutyaélet, XII. évf. 77. sz. (1979. április 1.)

Szerző János: Ez a címe6. (olaszul, magyarul, németül, spanyolul, románul) Kutyaélet, XII. évf. 77. sz. (1979. április 1.)

Szerző János: Ez a címe7. (olaszul, magyarul, németül, románul) Kutyaélet, XII. évf. 77. sz. (1979. április 1.)– Pepo41 vita 2020. június 5., 21:18 (CEST)

CitWeb, CitLib és Citper sablonok nyelvkódezelése egységes

Még a sablon-dokumentumokon kell dolgoznom.

Béres Gyula – Heisz Károly – Klujber László: Messze északon: Egy kis nép szereti a magyarokat. Szerk. Simon Éva – Tóth István mek.oszk.hu. (franciául) Budapest: Magvető (1979. április) 54–59., 167. o. (Hozzáférés: 2013. március 28.) (PDF) arch doi ezmegaz. „Kiszera méra bávatag”


Béres Gyula – Heisz Károly – Klujber László: Messze északon: Egy kis nép szereti a magyarokat. Szerk. Simon Éva – Tóth István mek.oszk.hu. (franciául, olaszul) Budapest: Magvető (1979. április) 54–59., 167. o. (Hozzáférés: 2013. március 28.) (PDF) arch doi ezmegaz. „Kiszera méra bávatag”


Béres Gyula – Heisz Károly – Klujber László: Messze északon: Egy kis nép szereti a magyarokat. Szerk. Simon Éva – Tóth István mek.oszk.hu. (franciául, olaszul) Budapest: Magvető (1979. április) 54–59., 167. o. (Hozzáférés: 2013. március 28.) (PDF) arch doi ezmegaz. „Kiszera méra bávatag”


Béres Gyula – Heisz Károly – Klujber László: Messze északon: Egy kis nép szereti a magyarokat. Szerk. Simon Éva – Tóth István mek.oszk.hu. (franciául, angolul, északi számiul, olaszul) Budapest: Magvető (1979. április) 54–59., 167. o. (Hozzáférés: 2013. március 28.) (PDF) arch doi ezmegaz. „Kiszera méra bávatag”



Béres Gyula – Heisz Károly – Klujber László: Messze északon: Egy kis nép szereti a magyarokat. Szerk. Simon Éva – Tóth István mek.oszk.hu. (franciául, magyarul, franciául, olaszul) Budapest: Magvető (1979. április) 54–59., 167. o. (Hozzáférés: 2013. március 28.) (PDF) arch doi ezmegaz. „Kiszera méra bávatag”– Pepo41 vita 2020. június 6., 12:44 (CEST)

A japán nyelvkódja

Nagyszerű @Pepo41:, hogy javítod és kikerekíted ezeket a sablonokat. Magam már alaposan eltávolodtam mindettől, te pedig visszatérsz és helyrekalapálod! --Karmela posta 2020. június 9., 19:58 (CEST)

@Karmela: Köszönöm a dícsérő szavaidat. Mit csináljunk a japán nyelvvel? A következetesség megkövetelné, hogy a nyelv kódja a hivatalos ISO szerinti "ja". A program sajnos sokszor kap "jp" nyelvkódot és elég nagy lista lesz a hibakategóriában. Tulajdonképp a lusta megoldás az lenne, ha a program elfogadná a "jp" nyelvkódot. Viszont ha az ISO később a jp kódhoz valamely nyelvet rendelné, akkor azt a nyelvet a sablon japánként válaszolná meg, ami már hiba lenne a jövőben. Pepo41 vita 2020. június 9., 20:09 (CEST)

Én a helyes kódot használnám, és annyi. A meglevő jp előfordulásokat egy botgazda ki tudja gyomlálni mindenhonnan egyszuszra, és azután csak a friss próbálkozások lépnek fel. --Karmela posta 2020. június 9., 20:30 (CEST)

Nemi szervek (egyértelműsítő lap)

Üdv Karmela! Értesítelek, hogy az általad létrehozott Nemi szervek (egyértelműsítő lap) szócikkről megbeszélés kezdődött a Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Nemi szervek (egyértelműsítő lap) oldalon. Ha részt kívánsz venni a megbeszélésben, nem tartod indokoltnak a jelölést, vagy megjegyzést szeretnél tenni, azon a lapon megteheted. Valószínűleg nagyban megkönnyíti a megbeszélést, ha ellenőrzöd a cikk tárgyának nevezetességét, a források mennyiségét és minőségét, és a cikk nézőpontjának semlegességét. Köszönöm a figyelmedet és jó szerkesztést kívánok! Csurla vita 2020. szeptember 17., 12:29 (CEST)

Ámbédkar (egyértelműsítő lap)

Üdv Karmela! Értesítelek, hogy az általad létrehozott Ámbédkar (egyértelműsítő lap) szócikkről megbeszélés kezdődött a Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Ámbédkar (egyértelműsítő lap) oldalon. Ha részt kívánsz venni a megbeszélésben, nem tartod indokoltnak a jelölést, vagy megjegyzést szeretnél tenni, azon a lapon megteheted. Valószínűleg nagyban megkönnyíti a megbeszélést, ha ellenőrzöd a cikk tárgyának nevezetességét, a források mennyiségét és minőségét, és a cikk nézőpontjának semlegességét. Köszönöm a figyelmedet és jó szerkesztést kívánok! Csurla vita 2020. szeptember 21., 15:51 (CEST)

Egyszerűsített törlés: :Sablon:Link

Szia! A(z) Sablon:Link lapot, amit te hoztál létre (vagy bővítettél jelentősen), egy szerkesztő egyszerűsített törlésre jelölte. Az indoklást a lapon lévő sablonban találod. Ha a lap egyszerűsített törlését kifogásolod, akkor távolítsd el a törlési sablont a lapról! Ha a törlést nem kifogásolja senki, akkor hét nap elteltével az adminisztrátorok további vita nélkül törlik a lapot. Malatinszky vita 2020. december 26., 16:06 (CET)

@Malatinszky: Köszönöm az értesítést, töröltem a lapot. --Karmela posta 2020. december 26., 17:22 (CET)

Ezt meg én köszönöm. --Malatinszky vita 2020. december 26., 17:29 (CET)

Törlési megbeszélés - aláírás

Erről a törlési megbeszélésről lemaradt az aláírásod. Apród vita 2021. május 15., 20:21 (CEST)

Sablon

Miért {{SUBPAGENAMEE}} kifejezés szerepel a {{Cikkjelölt}}(?) sablonban, és nem {{SUBPAGENAME}}? Most emiatt sorolja be a rendszer az Önkiszolgáló pénztár című oldalt a % alá, holott azt az Ö alá kéne besorolnia.  megjegyzés: Azért teszem fel itt is a kérdést, minthogy eredetileg a Sablonvita:Cikkjelölt c. oldalon is feltettem, de ott nem jött válasz. Alfa-ketosav vita 2021. július 8., 12:54 (CEST)

Bocs, hogy csak most reagálok.
Az a helyzet, hogy már régesrégen nem foglalkoztam ezekkel a sablonokkal, és ezért nem is tudom a választ.
A műszaki kocsmafalon viszont jó eséllyel találsz aktív technikaiakat.
--Karmela posta 2021. augusztus 18., 21:32 (CEST)

Országkód (egyértelműsítő lap)

Üdv Karmela! Értesítelek, hogy az általad létrehozott Országkód (egyértelműsítő lap) szócikkről megbeszélés kezdődött a Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Országkód (egyértelműsítő lap) oldalon. Ha részt kívánsz venni a megbeszélésben, nem tartod indokoltnak a jelölést, vagy megjegyzést szeretnél tenni, azon a lapon megteheted. Valószínűleg nagyban megkönnyíti a megbeszélést, ha ellenőrzöd a cikk tárgyának nevezetességét, a források mennyiségét és minőségét, és a cikk nézőpontjának semlegességét. Köszönöm a figyelmedet és jó szerkesztést kívánok! Csurla vita 2021. augusztus 24., 17:33 (CEST)

Bíróság (egyértelműsítő lap)

Üdv Karmela! Értesítelek, hogy az általad létrehozott Bíróság (egyértelműsítő lap) szócikkről megbeszélés kezdődött a Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Bíróság (egyértelműsítő lap) oldalon. Ha részt kívánsz venni a megbeszélésben, nem tartod indokoltnak a jelölést, vagy megjegyzést szeretnél tenni, azon a lapon megteheted. Valószínűleg nagyban megkönnyíti a megbeszélést, ha ellenőrzöd a cikk tárgyának nevezetességét, a források mennyiségét és minőségét, és a cikk nézőpontjának semlegességét. Köszönöm a figyelmedet és jó szerkesztést kívánok! Csurla vita 2021. augusztus 28., 09:52 (CEST)

KIENGIR

Áttettem. – Burumbátor Súgd ide! 2021. szeptember 1., 11:07 (CEST)

Köszönöm, a laptörlést is. Úgy látszik, hogy az androidos Wikipedia-Beta applikácó rossz helyre visz, a Vitára a Wikipédia-vita helyett. --Karmela posta 2021. szeptember 1., 11:25 (CEST)

Egyszerűsített törlés: Vérveszteség (egyértelműsítő lap)

Szia! A(z) Vérveszteség (egyértelműsítő lap) lapot, amit te hoztál létre (vagy bővítettél jelentősen), egy szerkesztő egyszerűsített törlésre jelölte. Az indoklást a lapon lévő sablonban találod. Ha a lap egyszerűsített törlését kifogásolod, akkor távolítsd el róla a törlési sablont! Ha a törlést nem kifogásolja senki, akkor hét nap elteltével az adminisztrátorok további vita nélkül törlik a lapot. Csurla vita 2021. november 20., 12:48 (CET)