Szerkesztővita:Harangozo

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Nyenyec 17 évvel ezelőtt a(z) Miskolc és 1956 témában

Üdvözlet[szerkesztés]

Üdvözlet! Üdv a Magyar Wikipédiában! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a Segítség! lapokon, akkor a portán vagy a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~. Sok sikert és jó szerkesztést!

--DHanak :-V 2006. augusztus 21., 12:05 (CEST)Válasz

Miskolc és 1956[szerkesztés]

Szia!

Jól értem, hogy egy új alcímet szerettél volna kezdeni "Miskolc 1956-ban" címmel? Most az történt, hogy kitettél egy ilyen fejezetcímet, aminek a teljes tartalma a nyilvánvalóan nem odavaló városkapuk lett.

Ha szeretnél egy ilyen új alcímet, ami részletesen tárgyalja mi történt 1956-ban, akkor azt javaslom előbb írj meg egy teljes új bekezdést előre és aztán illeszd be "A város története" === (három egyenlővel).

Ha nem vagy benne biztos, hogy első nekifutásra meg tudsz írni egy kerek szakaszt, akkor jobb, ha a vitalapon dolgozol ki egy vázlatot, ugyanis a Miskolc szócikk a Kategória:Kiemelt szócikkek egyike, amit büszkén mutogatunk az idelátogatókank, hogy nagyjából kész, szép és kerek. A Vita:Miskolc lapot ráadásul több olyan szerkesztő is fogja olvasni majd, akik érdeklődnek a téma iránt.

Sok sikert és jó szerkesztést.

-- nyenyec  2006. augusztus 21., 14:11 (CEST)Válasz