Szerkesztővita:Diamondkillerboy

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Paul Street (YouTuber)[szerkesztés]

Paul Street
[[Fájl:
Fájl:Paul Street.jpg
|250px]]
SzületettBaukó Attila
2002január 28. (22 éves)
Budapest
BecenevePule
Foglalkozásaénekes-dalszerző, rapper, producer, zenész, YouTuber
Zenei pályafutása
DíjakMTV Europe Music Awards regionális díj – legjobb magyar előadó (2021)

SablonWikidataSegítség

Baukó Attila (Budapest, 2002. január 28. –), ismertebb nevén Azahriah vagy Paul Street, magyar énekes, dalszerző, és YouTuber. A videómegosztón először a Paul Street YouTube-csatorna Rejtélyek nyomdokában című sorozatával vált ismertté, amiben elsősorban ijesztő, rejtélyes témákról készít videókat. Gyermekkora óta gitározik, dalszövegírással és hangkeveréssel 2017-ben kezdett komolyabban foglalkozni. Dalait 2019-ben kezdte publikálni Azahriah művésznéven.

Karriere[szerkesztés]

Baukó Attila 2002. január 28-án született Budapesten. Már gyerekkorában is tudta, hogy zenével szeretne foglalkozni, majd a metál iránti szeretete miatt kezdett el gitározni. 2014. febr. 9.-én létrehozta a Paul Street nevű csatornáját YouTubeon, már akkor is gitározott. 2015. július 21.-én tette hozzá az első YouTube videóját, ami mára 206 148 megtekintésnél jár. Eleinte maszkban videózott, majd  2018. jan. 3.-án feltöltötte az első olyan videóját, amiben nem volt rajta maszk. (tudni illik, elötte levő videóiban amúgy sem nagyon használta a facecamot.) Majd 2019-ben elindította a zenei csatornáját, vagyis az Azahriah
csatornát, és annyira hypeolt lett, hogy sajnos nem nagyon tud mostanában a Paul street csatornával foglalkozni koncertek, zenék miatt. De azt mondta, hogy 2023-ra visszatér.