Szerkesztővita:Dbkh

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Regasterios 6 évvel ezelőtt a(z) dbkh témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Dbkh!

Üdvözlünk!

Figyelmedbe ajánljuk:

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Mentor · Ha akarod, akkor melléd áll egy segítő, a te személyes mentorod, és segít a szerkesztéssel kapcsolatos gondjaidban. Ide kattintva találsz erről többet. | Segítség · Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra is írhatsz kérdéseket. Ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni. | Tudakozó · Egy tudakozót is működtetünk. Ott viszont olyan kérdésekre kaphatsz választ, amit egy lexikonban keresne az ember.


Ha van kedved, mutatkozz be szerkesztőtársaidnak, ide kattintva. A szerkesztői lapodon írjál a érdeklődési körödről, nyelvtudásodról. Az a lap csak a tiéd. Kialakításához segítséget itt találsz. | Ilyen vitalapja, „szerkesztővitája” is van minden szerkesztőnek, mint ez a lap itt. Aki neked üzenni akar valamit, az ide fog írni, téged pedig egy sárga csík a lap tetején automatikusan figyelmeztet az új üzenetre. A cikkeknek is van vitalapjuk, ott a cikk kialakítását tárgyalják meg az érdekelt szerkesztők. | Kérünk, hogy az eszmecserék során így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Hunyadym Vita 2009. január 12., 18:13 (CET)Válasz


If you don't speak Hungarian, please click here.

A kezdetek
Böngészés
Beállítások
A Wikipédia közösség
Még több a Wikipédiáról
Kapcsolat
A Wikipédia szerkesztése – alapok
Szerkesztés haladóknak
Mintaszócikkek
A szócikkek karbantartása
Az adminisztrátorok munkája
Irányelvek és útmutatók
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Technikai információk
Humor és jókedv
Wikifogalmak szójegyzéke
Kategória:Segítség

Köszöntünk a Közlekedésműhelyben, kedves Dbkh!

Üdvözlünk!

Örömmel vesszük, hogy csatlakoztál a Közlekedésműhelyhez. A műhely célja – az Autópálya-műhely és a Vasútműhely mellett – a Wikipédia magyar változatában található közlekedéssel kapcsolatos szócikkek rendszerezése, fejlesztése, egységesítése. A műhely részt vesz a Cikkértékelési műhely munkájában, folyamatosan figyelemmel kíséri a közlekedéssel kapcsolatos cikkek állapotát, minősíti és karbantartja azokat. A műhely tagjai jelenleg 1000 cikket gondoznak. A Közlekedésműhely érdeklődési körébe tartoznak azok a szócikkek, amelyeknek témája: közlekedési vállalatok, városi közlekedési viszonylatok, közlekedési pályák, hálózatok (vasútvonalak, külföldi autópályák kivételével), repülőterek, pályaudvarok, közlekedéssel kapcsolatos fogalmak, közlekedéssel kapcsolatos események, rendezvények, mozgalmak, további közlekedési témájú szócikkek.
Hasznos allapok: KözlekedésműhelyKözlekedésportálMűhelyvitaViszonylatokSablonokTérképekAlapfogalmak
Cikkek fontossági besorolásaÉpítés alatt lévő cikkekKért cikkekCikkértékelési statisztikaÉrtékelt cikkekTennivalók

Megszerzett engedélyekFormai követelmények viszonylatokról szóló cikkekhezHomokozó teszteléshezA nap képe rovat
Társműhelyek: Autópálya-műhelyVasútműhelyCikkértékelési műhelyBotok: FordBotKözBotTagok: A műhely tagjai
Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~. Szerkessz bátran! Kérdezz tőlünk! Látogasd a műhely vitalapját!
Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Baráti üdvözlettel : CsGábormegbeszélés 2009. február 9., 09:59 (CET)Válasz

Felhívás az Autópályaműhely, a Közlekedésműhely és a Vasútműhely tagjainak![szerkesztés]

Kedves műhelytagok! Bizonyára mindannyiótoknak van – egy vagy több – olyan kedvenc cikke, amelyet szívesen viszontlátna a Közlekedésportálon. Arra kérlek benneteket, hogy ajánljatok cikket (cikkeket), válasszatok ki egy szimpatikus hetet az évben és írjátok meg az összefoglalót a kedvenc, közlekedéssel kapcsolatos cikk(ek)ről. Nyugodtan szóljatok hozzá a már meglévő ajánlásokhoz (ezt a cikkek összefoglalóját beidéző sablon alatt tegyétek meg), bátran véleményezzétek a cikkeket. Örömmel veszem mindenki részvételét, mindenféle ötletet, javaslatot szívesen látok, elvégre mégsincs az rendjén, hogy én egyedül döntöm el, hogy mi kerüljön ki a portálra. Ezen a gyakorlaton szeretnék változtatni ezzel a felhívásommal, melyet a három közlekedéses műhely minden tagja megkap. (Nagyon remélem, hogy nem hagytam ki senkit.)

Itt láthatjátok a javasolt cikkeket: Wikipédia:Közlekedésműhely/Szócikkek a Közlekedésportálon

Ugyanitt tudtok cikkajánlót (összefoglalót) írni. (Kattints a kiválasztott, még szabad hétnél az Írj cikkajánlót! piroslinkre.)

Csak arra kérlek benneteket, hogy lehetőleg olyan cikket ajánljatok, amely legalább jól használható (4) besorolású.

Szócikkek a Közlekedésportálon
Ezen a héten: 18. hét (Az összefoglaló még nincs megírva!)
A jövő héten: 19. hét (Az összefoglaló még nincs megírva!)
Két hét múlva: 20. hét (Az összefoglaló még nincs megírva!)
Három hét múlva: 21. hét (Az összefoglaló még nincs megírva!)
Négy hét múlva: 22. hét (Az összefoglaló még nincs megírva!)
Öt hét múlva: 23. hét (Az összefoglaló még nincs megírva!)

Ha van hozzá kedved, örömmel látlak a Közlekedésportál szerkesztői között.

CsGábormegbeszélés 2009. március 10., 11:49 (CET)Válasz

Húsvét[szerkesztés]

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok neked! Madura Máté EmailHúsvétvitasarok 2009. április 9., 22:04 (CEST)Válasz

Wikipédia:Szócikkíró verseny/Értékelés[szerkesztés]

Hali!

Ha nem tűnök tolakodónak, akkor megkérlek, hogy szíved szerint add le szavazataidat! Figyelmedbe ajánlom az egyetlen közlekedési témájú - Magyarország autópályái - cikket! Előre is köszönök mindent! Madura Máté EmailHúsvétvitasarok 2009. április 10., 21:17 (CEST)Válasz

Tömegközlekedés[szerkesztés]

Szíves figyelmedbe egy teljesen elhagyott, tetszhalott project: a végtelen lehetőségek helye: [1] OsvátA Palackposta 2009. május 1., 11:12 (CEST)Válasz

Radír[szerkesztés]

Szia! Ne üríts ki egy lapot, kérlek, mert az megmarad, csak üresen. A sablon, amit rátettem, üzenet az adminoknak, hogy töröljék. Ez így szakszerű. Köszönöm. OsvátA Palackposta 2010. január 24., 18:42 (CET)Válasz

Hiányos a leírólap[szerkesztés]

Kép[szerkesztés]

Szia! Az általad feltöltött Fájl:NogradvolanVolvo5000.jpg kép erről az oldalról származik. Ha te vagy az eredeti kép tulajdonosa, kérlek jelezd a kép vitalapján. Ha nincs engedélyed a kép közzétételére, törölni fogjuk. Felhívom figyelmed hogy újabb jogsértő képet töltesz fel, szerkesztéseidet blokkolni fogják.   ¤SZASZA Jó szerencsét! 2010. február 2., 20:46 (CET)Válasz

Szia! Láttam felírtad a kép vitalapjára, hogy te vagy a szerző. Kérlek írj egy e-mailt a permissions-hu [kukac] wikimedia [pont] org címre, amiben leírod, hogy te vagy a feltöltött képek szerzője és engedélyezed azok közzétételét a Wikipédia oldalain. Ehhez találsz formaleveleket itt. Wikipédia:Engedélykérő szabványlevelek. További jó szerkesztést, Üdv:   ¤SZASZA Jó szerencsét! 2010. február 2., 21:32 (CET)Válasz

Schlick gyár[szerkesztés]

Szia! A Schlick gyár szócikk erős renoválásra szorul. A szócikkek írásánál ne felejtsd el, hogy a Wikipédia egy lexikon, innentől kezdve olyan mondatoknak nincs helyük itt, mint pl. a „A fent említett gyárak alakulását és fejlődését külön kell ismertetnünk.” vagy a „Térjünk azonban vissza a Schlick és Nicholson gyárak sorsának ismertetésére...”. Alapvetően egy lexikont nem írunk többes szám első személyben, próbáld meg átfogalmazni kissé enciklopédikusabbra, tényszerűbbre, és kevésbé elbeszélő költeményesre. :-) Köszi. Üdv. - RepliCarter Wormhole 2010. május 13., 10:50 (CEST)Válasz

Szia! És még egy nagyon fontos szempont: mindenhez adj forrást! Látom, hogy bővítgeted a cikked, de amit beírsz, forrás nélkül teljesen ellenőrizhetetlen. Használd a {{Cite web}}(?) sablont, ha segítség kell a használatához, nyugodtan keress meg. Minden korábbi kiegészítésedhez tedd oda légyszi a citewbes forrást is. Egyelőre nem teszem megjelöltté a változtatásokat, de nem is vonom vissza, bevárom a forrásokat. Köszönöm, jó munkát, szia! December vita 2010. május 23., 14:28 (CEST)Válasz

dbkh[szerkesztés]

Szia! Ha te vagy az alábbi képeknek a jogtulajdonosa, kérlek, küldj egy e-mailt a permissions-hu@wikimedia.org címre lehetőleg a dbkh@citromail-ről az alábbi szöveggel:

Címzett: permissions-hu@wikimedia.org


Kijelentem, hogy az alábbi kép(ek) szerzői jogainak tulajdonosaként jogosult vagyok a képek szerzői jogairól nyilatkozni:

Beleegyezek, hogy a képek a Wikimédia-projektek oldalain a „Nevezd meg! – Így add tovább! 4.0” (CC BY-SA 4.0) licenc alatt kerüljenek közzétételre.

Kérem, hogy engem mint szerzőt az alábbi módon jelöljenek meg:

  • Dévényi-Meczner Máté

Ezzel hozzájárulok, hogy a képeket bárki szabadon felhasználja, illetve azokat bárki módosíthatja is, amennyiben betartja ezen licenc és az egyéb jogszabályok szabta feltételeket. A hozzájárulás nem korlátozódik a Wikipédiára, vagy az ahhoz kapcsolódó oldalakra.

Jelen engedélyemmel szerzői jogaimról nem mondok le, de a mások által végzett módosítások nem lesznek nekem tulajdonítva.

Elfogadom, hogy ezt a beleegyezésemet nem vonhatom vissza. Tudomásul veszem, hogy a képeket a Wikimédia-projektek nem biztos, hogy örökké megőrzik.

2017. május
Dévényi-Meczner Máté


– Regasterios vita 2017. május 17., 20:40 (CEST)Válasz