Szerkesztővita:Cocoboy

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Cocoboy 14 évvel ezelőtt a(z) Élménybeszámolók témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Cocoboy!
Non-Hungarian speakers, please click here
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Arra kérünk, hogy fordíts egy kis időt az elolvasásukra.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel Bennófogadó 2009. november 25., 11:27 (CET)Válasz

Élménybeszámolók[szerkesztés]

Légy szíves, ne pakold tele a Wikipédiát a személyes dolgaiddal, mint Bodor György és Ládomány! Olvasnivaló kezdőknek:

Ary vita 2009. november 25., 14:46 (CET)Válasz

Kedves Ary! Az mégicsak túlzás, hogy Bodor Györgyöt "Önjelölt Népvezér"-ként írja le vki éppen Bonyhád oldalán. És ezt miért hagytátok Wiki cenzorok? Akkor senki személyre jelzőt ne engedjetek meg!

Bocs, de nem olvastam el a szabályokat, mivel most már látom, így is le tudom írni Ladomány történetét, és még másokat is. Tudok jól csehül/szlovákul(ami Benes szerint csak nyelvjárása a cseh-nek)(10 évet voltam Prágában), és kurvára ismerem, az újkori Magyar történelmet, mivel izgatott, hogy anyám miért mondja "hazamegyünk", ami 2 napos bumlizást jelentett Romániában vonaton. Ismered Kossuth kasszandra levelét? Az hogy Bodor György ki volt nagyjából megtudod: http://gelenceszallas.atw.hu/Gelence/gelenceleiras.htm Ott született, és ott temették el. Persze másoknak lehetséges, hogy irritáló volt viselkedése, mert féltek attól, hogy lesz egy székely megye Magyarországon.

Én egy öreg BME-t végzett volt vill.mérn. vagyok a Videoton volt Számítógép Installációs osztályáról. A számítástechnikából jól megélni már nem lehet. Minden a silicon walley- ben zajlik, ami ma számítástechnika.(Hw-es voltam) Üdv:– Cocoboy vita 2009. november 26., 10:43 (CET)Válasz