Szerkesztővita:Bucy

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Lily15 14 évvel ezelőtt

Kérek tőled egy megdönthetetlen bizonyítékot arra nézve, hogy a Mértékletesség Botticelli műve. Tegnap is emiatt vontam vissza a szerkesztésedet. – Lily15 üzenet 2009. augusztus 26., 15:10 (CEST)Válasz

Ezt talán csak maga Botticelli tudná megmondani ami ahogy írod "megdönthetetlen" szerinted,vagy lenne számodra, nem hiszem hogy Te vagy én vagyunk ebben a kérdésben a kompetensek. De érdemes megnézni a művet, eljárni előadásokra azokéra akik értenek hozzá...., te hallottál már valamit, láttad egyáltalán magát a művet, ?!? Itt én egész sor bizonyítékról hallottam nem csak a többszörösen megfestett fülről. Hallottam kis figurákról a festékréteg alatt ( ha jól értettem) amik megegyeznek a Dante rajzai figuráival, és még sorolhatnám.......döbbenetes képeket láttam..! Az egész cirkusz úgy ahogy volt magyaros volt, sajnálom azokat az embereket akik valóban ezzel foglalkoznak és nem becsülöm "az olyan szakértőket" akik nem is ismerik a tényeket, de nagyképűen nyilatkoznak. Egyébként egy filmet is láttam, ha tudod nézd meg, asszem az m 1 en adták, mostanában.Abban elég sok bizonyíték van. És igen is úgy gondolom sokad magammal hogy a Mértékletesség Botticelli műve. Ja és az a texasi ( azt hiszem?)Woldmn maga osztott ki az egyik előadáson egy papírt -a nyilatkozata után egy évvel-amit Vasari írt és az állott rajta hogy Botticelli aPalazzo Vecchioban megfestette a magyar követ képét! és hogy bizony ezen Ő maga is elgondolkozott......az jó, mert mindezt Prokopp professzor már egy évvel azelőtt megírta!Tehát én meg egy megdönthetelen bizonyítékot szeretnék arra hogy NEM Botticelli műve!

FORRÁST!!!! Szereptévesztésben vagy (most akkor magázódunk vagy tegeződünk?), nem nekem kell bizonyítanom. Te állítasz valamit, de az állításodra még mindig nem hoztál független forrást (hogy én ezt már mennyiszer leírtam, és még mindig van, aki nem érti).

Más: mi itt a Wikipédián nem igazán szeretjük a zoknibábokat, blokkolás jár érte. Ha nagyon nem akarod érteni, mire gondolok, akkor erre: Szerkesztővita:Laszlo Orosz. A történet nagyon egyszerű, csak egy IP-cím ellenőrzést kell kérni a WP megfelelő jogosultságú tagjaitól. Ha egyértelműen kiderül, hogy nem zoknibábozásról van szó, akkor hajlandó vagyok tovább folytatni a diskurzust ezen a lapon is, addig nem. – Lily15 üzenet 2009. augusztus 27., 21:36 (CEST)Válasz

Nem tudom mi ez azokni és maga kezdett tegezni az első sorban. Ezt az Ip címet sokan használják természeténél fogva, több számítógép van rajta. azt hiszem nem is akarok Önnel vitázni, mert ez nem vita hanem kioktatás.

Elolvastam, nem vagyok Orosz Lászlo mint már moondottam. sajnálom.