Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:Birdie19

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Alensha 11 évvel ezelőtt a(z) Kislemez témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Birdie19!
If your Hungarian is sub-optimal, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
A Wikipédia alapelvei
A projekt alapvető elvei, céljai
Wikifogalmak szójegyzéke
A leggyakrabban használt kifejezések és rövidítések
Felküldési segédlet
Ha olyan fényképet akarsz felküldeni, amit magad készítettél, feltöltheted az összes Wikimédia-projekt közös tárhelyére, a Wikimédia Commonsra
Szócikkírásnál, illetve módosításnál szó szerint ne másolj máshonnan, illetve mindig tüntesd fel forrásaidat!

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: ~~~~


Declan Galbraith[szerkesztés]

Szia, kérlek olvasd át újra, nem hagytál ki szóközöket a vesszők és mondatvégi pontok után, így az egész szöveg olvashatatlanul csúnya... Kérlek, figyelj erre oda. Üdv Teemeah poke me 2012. augusztus 20., 14:02 (CEST)Válasz

Declan Galbraith[szerkesztés]

Köszönöm az észrevételt,kezdő vagyok,és ez az első lap,amelyet szerkesztek,próbálok igyekezni. Üdv User:Birdie19 User vita:Birdie19 2012.augusztus 20., 14:08 (CEST)

Aláírás[szerkesztés]

A Wikipédiabeli automatizált aláírásod tartalmazza a Wikipédián használt neved egy kattintható linkkel a bemutatkozólapodra, egy linket oda is, ahol üzenni lehet neked, valamint a dátumot és időt.
Ennek automatizált előállításához az üzeneteid végére négy darab tildét (hullámvonalat) kell írni aláírás gyanánt. Az ötödik képecskére kattintva a szerkesztőablak fölött:
egy elválasztójel és négy hullámvonal keletkezik, de persze közvetlenül is beírhatod a tildéket: ~~~~.
Ha ezután arra a gombra is rákattintasz, ami így néz ki: Lap mentése, akkor a szoftver lecseréli a hullámvonalakat a speciális wikipédiás aláírásra.
 
A kocsmafalakon és a vitalapokon írunk csak így alá, a cikkek szerzőit ehelyett a laptörténet mutatja.
 
Egy link vastag fekete szövegként jelenik meg azon a Wikipédia-lapon, amire mutat, máshol kék (ha létezik a lap) vagy piros (ha még nem létezik).

Teemeah poke me 2012. szeptember 12., 09:28 (CEST)Válasz

Kislemez[szerkesztés]

Szia! Kislemeznek fölösleges infoboxot létrehozni, mert az album infobox erre is tökéletesen alkalmas. Már volt régen ilyen infobox, de töröltük. Itt egy példa az album infobox alkalmazására kislemeznél: Fever (Adam Lambert-dal). Alensha 2012. november 10., 03:52 (CET)Válasz